Supa de rasol de vita cu galuste

bookmark_borderSupa people6 access_timePeste 60 minute Mediu
Putine mancaruri sunt mai hranitoare ca supa de rasol de vita cu galuste.

Ingrediente

  • 500g rasol de vita
  • 5l apa
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 4 morcovi
  • 1 MAGGI Cub Vita
  • 4 oua
  • 300g gris
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

  1. Se pune rasolul de vita la fiert intr-o oala cu 5l apa.

  2. Se taie ceapa, telina si morcovii marunt si se adauga in supa cand carnea e aproape fiarta.

  3. Separat, se prepara galustele: se separa albusurile oualelor de galbenusuri, se bat spuma, apoi se amesteca, pe rand, cu galbenusurile. Se adauga treptat grisul pana cand pasta capata o consistenta potrivita.

  4. Cand legumele si carnea sunt gata, se transfera carnea pe o farfurie si se strecoara supa.

  5. Se pune inapoi pe foc supa, se adauga carnea fiarta si MAGGI Cub Vita.

  6. Cand supa da in clocot, se potriveste focul si se adauga galustele cu ajutorul unei linguri.

  7. Se fierb galustele la foc mic pana se umfla.

  8. Se ia supa de pe foc si se presara deasupra patrunjelul tocat.

Serveste supa calda. Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta