Supa de purcel cu galuste

bookmark_borderSupa people4 access_time<60min Mediu
Serile de toamna sunt perfecte pentru o supa cu galuste de gris, o paturica si un film bun. Ce-ar fi sa incerci combinatia asta?

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 cartofi
  • 1l apa
  • 400g pulpa de porc
  • 2 MAGGI Cub Legume
  • 1 lingurita chimen pisat
  • 1/4 lingura nucsoara
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 oua
  • 100g gris
  • sare, optional
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

  1. Se curata morcovii, ceapa si cartofii.

  2. Se pun la fiert intr-o cratita cu apa morcovii si pulpa de porc taiata cuburi. 

  3. Dupa 10 minute, se adauga ceapa iar cand legumele au fiert, se adauga si cartofii.

  4. Se adauga MAGGI Cub Legume, chimenul, nucsoara si boiaua dulce.

  5. Pentru galuste, se bat albusurile spuma, se adauga gris si se amesteca impreuna cu galbenusurile batute.

  6. Se pun galustele la fiert direct in supa, cu ajutorul unei lingurite, si se asezoneaza cu sare, dupa preferinte.

  7. Odata ce supa e gata, se adauga verdeata si se amesteca.

Serveste supa fierbinte, alaturi de ardei iute in otet.

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta