.

Ce contin produsele MAGGI?

Produsele MAGGI contin ingrediente de calitate din intreaga lume, ingrediente ce variaza de la produs la produs. Pentru lista intreaga de ingrediente, te rugam sa consulti eticheta ambalajului de produs.

.

Sunt alergica la lapte/gluten/soia/alune. Ce produse MAGGI sunt potrivite pentru mine?

Pentru informatii complete cu privire la compozitia produsului, te rugam sa consulti declaratia nutritionala existenta pe ambalajul de produs. Toti alergenii (inclusiv cei care contin gluten/lapte, oua) sunt listati si evidentiati in lista de ingrediente. Conform Reglementarii EU 1160/2011: numele substantei sau produsului trebuie evidentiat intr-un mod ce il va distinge clar de restul ingredientelor din lista, spre exemplu, folosind un font, stil sau culoare de fundal diferita.
 

.

Produsele MAGGI sunt fara gluten?

Pentru informatii complete cu privire la compozitia produsului, te rugam sa consulti declaratia nutritionala existenta pe ambalajul de produs. Toti alergenii (inclusiv cei care contin gluten) sunt listati si evidentiati in lista de ingrediente cu un font diferit.
 

.

Produsele MAGGI contin organisme modificate genetic (GMO)?

Nu, niciunul dintre produsele MAGGI nu contine organisme modificate genetic (GMO).

.

Cata sare contin produsele MAGGI?

Te rugam sa consulti informatiile nutritionale de pe pachetul produsului pentru a afla continutul exact de sare.

.

Ce produse MAGGI sunt disponibile in Romania?

Te rugam sa consulti pagina de produse unde vei gasi lista actualizata de produse MAGGI disponibile in Romania.
 

.

De ce nu pot gasi produsele MAGGI care sunt disponibile in alte tari si in Romania?

Produsele noastre sunt diferite de la o tara la alta, iar aceasta e frumusetea MAGGI! Ne straduim mereu sa oferim consumatorilor din intreaga lume gustul autentic de acasa folosind aromele si condimentele specifice gusturilor si preferintelor unice fiecarei tari.

.

De unde pot cumpara produsele MAGGI?

Produsele MAGGI sunt disponibile in toate magazinele mari din tara dar si in unele dintre cele independente. Daca nu poti gasi produsul MAGGI care te intereseaza, te rugam sa contactezi Serviciul cu Clientii si ei te vor ajuta sa identifici locul de unde poti achizitiona produsul cautat.

.

Plicul cu mirodenii/ulei lipseste din pachetul produsului. Ce fac acum?

Ne pare rau pentru neplacerea cauzata. Te rugam sa anunti echipa de Relatii cu Clientii completand formularul de Contact . Uneori, din considerente tehnologice, se pot intampla astfel de neplaceri. La momentul actual, echipele din fabricile noastre se ocupa de implementarea unor masuri care sa asigure ca astfel de cazuri nu vor mai aparea.

.

Ar trebui sa congelez sau sa tin la frigider produsele MAGGI?

Toate produsele MAGGI au inscrise pe pachet „Data expirarii:” sau „A se consuma de preferinta inainte de:”. Recomandam consultarea datei de expirare inscrise pe ambalaj intrucat aceasta poate varia de la un produs la altul.
 

.

Pot gati bazele de mancare MAGGI in cuptorul cu microunde?

Gatirea carnii in cuptorul cu microunde nu garanteaza mereu gatirea completa a preparatului, motiv pentru care nu dorim sa punem sanatatea consumatorilor nostri in pericol. Majoritatea produselor MAGGI contin indicatii cu privire la gatirea lor atat pentru aragaz si cuptor, cat si pentru slow cooker pe care le poti gasi listate in pagina cu produse MAGGI existenta pe website-ul nostru.

.

Unde pot gasi retete cu produsele MAGGI?

Te invitam sa vizitezi pagina noastra de retete unde cu siguranta vei gasi cateva surse de inspiratie pentru mese delicioase. 

Daca ai alte intrebari pe care doresti sa ni le adresezi, te rugam sa ne contactezi folosind acest formular. Ne va face mare placere sa raspundem oricaror intrebari pe care le ai.