Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Legume cu ciuperci la cuptor
Cumpără acum

Legume cu ciuperci la cuptor

(0)
76 Min
Uşor
Cumpără acum
Serveste legume cu ciuperci la cuptor alaturi de familie. E o reteta de post perfecta pentru orice zi.

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.5  kg
Cartofi
200  g
Morcovi
500  g
Ciuperci
100  g
Ceapa
50  ml
Ulei de masline
3  lingurite
MAGGI Secretul Gustului Legume
1  legatura
Marar
5  g
Piper negru
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
35.5 g
Energie
218.7 kcal
grăsimi
6.8 g
Proteină
5.8 g
Informatie per portie

Instructiuni

76 Minutes
  • Etapa 1

    20 Min
    Se curata ciupercile, cartofii si morcovii si se taie in cuburi, iar ceapa se taie in jumatati sau sferturi.
  • Etapa 2

    10 Min
    Intr-un vas Yena uns cu ulei de masline, se pun cartofii, morcovii, ciupercile si ceapa, apoi se presara deasupra MAGGI Secretul Gustului Legume si marar tocat.
  • Etapa 3

    1 Min
    Se stropeste cu ulei de masline.
  • Etapa 4

    45 Min
    Se asezoneaza cu piper, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 40 minute.
Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 1 de 4

Se curata ciupercile, cartofii si morcovii si se taie in cuburi, iar ceapa se taie in jumatati sau sferturi.

Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 2 de 4

Intr-un vas Yena uns cu ulei de masline, se pun cartofii, morcovii, ciupercile si ceapa, apoi se presara deasupra MAGGI Secretul Gustului Legume si marar tocat.

Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 3 de 4

Se stropeste cu ulei de masline.

Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 4 de 4

Se asezoneaza cu piper, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 40 minute.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
4 + 9 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Garnitura
  • Mediteranean
  • Porție de legume/fructe
  • Sanatate noua
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de fibre

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Sufleu de legume la cuptor

    Sufleu de legume la cuptor

    76 Min Intermediar
  • Pilaf de orez cu legume

    Pilaf de orez cu legume

    33 Min Intermediar
  • Paste cu sos de legume (resturi)

    Paste cu sos de legume (resturi)

    22 Min Uşor
  • Tăiței prăjiți cu legume în stil thailandez​

    Tăiței prăjiți cu legume în stil thailandez​

    10 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL