Supa minestrone de iarna

bookmark_borderSupa people6 access_timeUsor <60 minute
Sarbatorile sunt unice si prin specificul culinar cu care le celebram. De aceasta data, o supa minestrone de iarna usoara dar consistenta in acelasi timp este numai buna pentru perioada dintre Craciun si Revelion.

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe galbene
  • 2 tije telina apio
  • 1 morcov
  • 1 zucchini
  • 3 catei usturoi
  • 1 conserva rosii cuburi
  • 2 cuburi MAGGI Cub Legume
  • 4 cani apa
  • 1/4 cana pasta de tomate
  • 1 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita maghiran
  • 1 conserva fasole alba
  • 1 conserva fasole rosie
  • 100g fasole verde
  • 1/2 cana paste
  • sare, dupa gust
  • piper, dupa gust
  • 100g spanac
  • 1/2 legatura patrunjel

Mod de preparare

  1. Se spala si se pregatesc legumele astfel: se toaca ceapa si telina apio, morcovii se taie dupa preferinta, se feliaza zucchini, se piseaza usturoiul iar fasolea din conserve se scurge de lichid si se clatesc cu apa rece.

  2. Intr-o cratita incapatoare, se incinge uleiul, se adauga ceapa, telina, morcovul si zucchini si se calesc la foc mediu timp de 5-7 minute.

  3. Se adauga usturoiul si se mai lasa 1 minut pe foc.

  4. Se adauga rosiile cuburi, cuburile MAGGI Cub Legume, apa, pasta de tomate, busuiocul, oregano, cimbrul, rozmarinul si maghiranul.

  5. Se amesteca bine iar cand incepe sa fiarba, se da focul la mic.

  6. Se adauga fasolea alba si rosie, fasolea verde si pastele.

  7. Se lasa la fiert timp de 5-10 minute.

  8. Se asezoneaza supa cu sare si piper dupa gust.

  9. Se adauga spanacul, se amesteca si se mai lasa pe foc 2-3 minute.

  10. Se inchide focul si se presara deasupra patrunjelul proaspat tocat.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta