Noodles chinezesti cu porc si ceapa

bookmark_borderFel principal people2 access_time<30min Usor
Cand ai pofta de ceva bun si rapid, mergi la sigur cu reteta de noodles chinezesti cu porc si ceapa.

Ingrediente

  • 180g carne de porc
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura sos de soia
  • 1/3 lingura ulei de susan
  • 1/4 lingura sos de stridii
  • 1 lingurita cherry sec
  • 1/2 lingurita zahar brun
  • 1/4 lingurita piper alb
  • 1/2 lingurita amidon de porumb
  • 1/4 lingurita pasta chili
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ghimbir ras
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 8 ciuperci
  • 1 1/4l apa
  • 4 pachete Magic Asia Noodles Instant Chili
  • 1/2 ceapa verde
  • 1 lingura seminte de susan

Mod de preparare

  1. Intr-un bol, se asezoneaza carnea de porc cu sare si piper.

  2. Intr-un bol separat, se amesteca ingredientele pentru sos: apa, sosul de soia, uleiul de susan, sosul de stridii, cherry-ul sec, zaharul brun, piperul alb, amidonul de porumb si pasta chili si lasa sosul deoparte.

  3. Se caleste porcul, amestecand din cand in cand pentru a carameliza bucatile.

  4. Se adauga usturoiul si ghimbirul ras si continua sa gatesti pentru aprox. 5 minute.

  5. Se adauga ardeiul, dovlecelul si ciupercile, toate taiate fideluta si se calesc usor.

  6. Separat, se toarna apa fiarta peste continutul pachetelor Magic Asia Noodles Instant Chili. Se lasa 3-5 min, dupa care se amesteca. Se scurg bine de zeama.

  7. Se adauga noodles in tigaia de pe foc si se adauga sosul. 

  8. Se amesteca bine si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper, pasta chili sau ceapa verde.

  9. Se ia de pe foc si se presara deasupra seminte de susan, dupa preferinte.

E timpul sa te bucuri de noodles chinezesti cu porc si ceapa. Mmm, ce bunatate!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta