Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

(0)
35 Min
Uşor
Daca te gandesti la o gustare rapida, incearca reteta de ciuperci umplute.

Ingrediente

2 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
30  ml
Ulei de floarea soarelui
300  g
Ciuperci
5  g
Piper negru
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
1  legatura
Marar proaspat
1  legatura
Patrunjel proaspat
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
8.4 g
Energie
186.3 kcal
grăsimi
16 g
Proteină
6.3 g
Informatie per portie

Instructiuni

35 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se spala ciupercile, se indeparteaza coditele si se aseaza pe aragaz intr-o cratita punand in fiecare MAGGI Secretul Gustului Legume si putin ulei.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se acopera si se tin pana se inmoaie.
  • Etapa 3

    5 Min
    Separat, se taie coditele marunt si se inabusa in ulei cu MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 4

    5 Min
    Cand sunt bine inmuiate, se amesteca cu patrunjel si marar tocat marunt si cu un pic de piper.
  • Etapa 5

    10 Min
    Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se aseaza pe un platou. Se servesc reci.
Ciuperci umplute

Etapa 1 de 5

Se spala ciupercile, se indeparteaza coditele si se aseaza pe aragaz intr-o cratita punand in fiecare MAGGI Secretul Gustului Legume si putin ulei.

Ciuperci umplute

Etapa 2 de 5

Se acopera si se tin pana se inmoaie.

Ciuperci umplute

Etapa 3 de 5

Separat, se taie coditele marunt si se inabusa in ulei cu MAGGI Secretul Gustului Legume.

Ciuperci umplute

Etapa 4 de 5

Cand sunt bine inmuiate, se amesteca cu patrunjel si marar tocat marunt si cu un pic de piper.

Ciuperci umplute

Etapa 5 de 5

Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se aseaza pe un platou. Se servesc reci.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
1 + 4 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Antreu
  • Antreu
  • Aperitive
  • authencity
  • ciuperci
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Garnitura
  • Gustare
  • legumele
  • Local
  • Mediteranean
  • Mică masă
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Prieteni
  • punct de sprijin pentru mâini
  • Sanatate noua
  • Sare scăzută
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Supa crema de ciuperci

    Supa crema de ciuperci

    32 Min Uşor
  • Legume cu ciuperci la cuptor

    Legume cu ciuperci la cuptor

    76 Min Uşor
  • Salata de boeuf cu ciuperci

    Salata de boeuf cu ciuperci

    58 Min Uşor
  • Ciuperci umplute cu orez

    Ciuperci umplute cu orez

    37 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL