Ciuperci umplute

bookmark_borderGarnitura people2 access_timesub 30 minute Usor
Daca te gandesti la o gustare rapida, incearca reteta de ciuperci umplute.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala ciupercile, se indeparteaza coditele si se aseaza pe aragaz intr-o cratita punand in fiecare MAGGI Secretul Gustului Legume si putin ulei.

  2. Se acopera si se tin pana se inmoaie.

  3. Separat, se taie coditele marunt si se inabusa in ulei cu MAGGI Secretul Gustului Legume.

  4. Cand sunt bine inmuiate, se amesteca cu patrunjel si marar tocat marunt si cu un pic de piper.

  5. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se aseaza pe un platou. Se servesc reci.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta