Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Risotto de primavara

0
35 Min
Intermediar

Ingrediente

-
3 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 3 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

250 g
Sparanghel, crud
4 cani
Apa
30 g
Unt
70 g
Praz
1 cana
Orez alb
50 ml
Vin la alegere
7.5 g
MAGGI Felul Doi Legume
80 g
Mazare boabe
1 lingurita
Coaja de lamaie, cruda
1 lingurita
Cimbru uscat
100 g
Parmezan

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
514.8 kcal
Proteină
20.73 g
Carbohidrați
63.88 g
grăsimi
17.91 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

35 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se taie sparanghelul in bucati de 1 cm, se pune intr-o tigaie in care a fost pus in prealabil apa si se lasa la fiert pentru 5 minute, apoi se scot din apa.
Etapa 2
5 Min
Untul se topeste intr-o tigaie la o temperatura medie, apoi se pune prazul la calit timp de 2 minute, amestecand ocazional.
Etapa 3
5 Min
Se adauga apoi orezul si se lasa la gatit timp de 4 minute, amestecand constant.
Etapa 4
5 Min
Se amesteca apa ramasa de la sparanghel, vinul si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga treptat peste orez cate un sfert de cana.
Etapa 5
12 Min
Se adauga bucatile de sparanghel, mazarea, coaja de lamaie si cimbru, apoi se lasa pe foc pentru inca 7-10 minute pana cand sparanghelul si orezul s-au gatit.
Etapa 6
3 Min
Se ia de pe foc si se adauga parmezan ras peste intreaga compozitie.
Risotto de primavara

Etapa 1 de 6

Se taie sparanghelul in bucati de 1 cm, se pune intr-o tigaie in care a fost pus in prealabil apa si se lasa la fiert pentru 5 minute, apoi se scot din apa.

Risotto de primavara

Etapa 2 de 6

Untul se topeste intr-o tigaie la o temperatura medie, apoi se pune prazul la calit timp de 2 minute, amestecand ocazional.

Risotto de primavara

Etapa 3 de 6

Se adauga apoi orezul si se lasa la gatit timp de 4 minute, amestecand constant.

Risotto de primavara

Etapa 4 de 6

Se amesteca apa ramasa de la sparanghel, vinul si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga treptat peste orez cate un sfert de cana.

Risotto de primavara

Etapa 5 de 6

Se adauga bucatile de sparanghel, mazarea, coaja de lamaie si cimbru, apoi se lasa pe foc pentru inca 7-10 minute pana cand sparanghelul si orezul s-au gatit.

Risotto de primavara

Etapa 6 de 6

Se ia de pe foc si se adauga parmezan ras peste intreaga compozitie.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator