Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Retete Retete
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Produse Produse
  • Blog Blog
  • Maggi Logo MAGGI
  • Campanii Campanii
  • Conectare Conectare
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Risotto cu piept de pui

Risotto cu piept de pui

(0)
49 Min
Intermediar
Reteta de risotto cu piept de pui e perfecta pentru un pranz sau o cina delicioasa!
Adăugați la Planul Meniului Meu

Trebuie să aveți un cont pentru a continua

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
60  g
Morcov
50  g
Ceapa
150  g
Piept de pui
20  ml
Ulei de floarea soarelui
1  l
Apa plata
10  g
MAGGI Secretul Gustului Gaina
200  g
Mazare boabe
200  g
Orez
50  g
Parmezan
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
50.2 g
Energie
398 kcal
grăsimi
12.6 g
Proteină
19.2 g
Informatie per portie

Instructiuni

49 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Morcovul se taie in cubulete si se soteaza impreuna cu ceapa tocata marunt si pieptul de pui taiat in bucati mici, in foarte putin ulei.
  • Etapa 2

    6 Min
    Intre timp, se pune pe foc o oala cu 1l de apa, iar cand aceasta fierbe, se adauga MAGGI Secretul Gustului Gaina.
  • Etapa 3

    1 Min
    Se adauga in oala mazarea.
  • Etapa 4

    1 Min
    Dupa ce s-au inmuiat legumele, puiul a fost patruns usor de caldura si ceapa a inceput sa sticleasca, se adauga orezul, care se amesteca bine pentru a se acoperi cu un strat subtire de ulei.
  • Etapa 5

    1 Min
    Cand orezul incepe sa-si schimbe aspectul, se adauga mazarea si apa in care s-a dizolvat MAGGI Secretul Gustului Gaina.
  • Etapa 6

    20 Min
    Apa se adauga treptat in cantitati mici, amestecand continuu continutul in sensul acelor de ceasornic.
  • Etapa 7

    5 Min
    Cand e gata, presara peste el parmezanul razuit.
Adăugați la Planul Meniului Meu

Trebuie să aveți un cont pentru a continua

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 media items permise.
Imagine CAPTCHA
Get new captcha!
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Altele
  • Bucatarie globala
  • Carne de pui
  • Cina
  • Cina usoara
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • Fel principal
  • Felul doi
  • In oala
  • Mancaruri cu orez
  • Orez
  • Pranz
  • Prietenos cu bugetul
  • Sursa de proteine
  • Tocana
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Risotto cu ciuperci

    Risotto cu ciuperci

    45 Min Uşor
  • Risotto cu pui si ciuperci​

    Risotto cu pui si ciuperci​

    27 Min Uşor
  • Risotto de primavara

    Risotto de primavara

    35 Min Intermediar
  • Risotto cu ciuperci

    Risotto cu ciuperci

    38 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL