Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Echilibreaza-ti masa
My Menu IQ™ va ajuta sa selectati un meniu echilibrat din punct de vedere nutritional pe o scara de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.
What does it mean?
Room for Balance Improvement
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Risotto cu ciuperci
45 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
39 18.7g / 39%
52 55g / 52%
9 10.6g / 9%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Mare echilibru (70 - 100)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Risotto cu ciuperci

(0)
45 Min
Uşor

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Orez
1  cub
Maggi Bio Ierburi aromatice
100  g
Ciuperci
150  g
Ciuperci Oyster
30  g
Ciuperci
50  ml
Vin
100  g
Ceapa
3  lingurite
Ulei de masline
1  catel
Usturoi
50  g
Unt nesarat
40  g
Parmezan
1  lingurita
Piper negru

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
55.05 g
Energie
438.05 kcal
grăsimi
18.74 g
Proteină
10.63 g
Informatie per portie

Instructiuni

45 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Puneti 800ml apa intr-o cratita la foc mare. Cand ajunge la punctul de fierbere adaugati cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Lasati sa fiarba timp de 5 minute si apoi dati la foc mic.
  • Etapa 2

    10 Min
    Curatati ceapa si usturoiul si taiatile in bucatele mici. Taiati toate tipurile de ciuperci in cubulete.
  • Etapa 3

    5 Min
    Intr-o tigaie la foc mediu puneti uleiul de masline, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand pentru 4 minute pana cand devin moi. Adaugati ciupercile si amestecati pana se rumenesc.
  • Etapa 4

    15 Min
    Puneti orezul Carnaroli intr-o cratita, turnati peste vinul si apoi putin cate putin apa in care au fost dizolvate cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Gatiti pentru 12 minute.
  • Etapa 5

    5 Min
    Adaugati untul si jumatate din cantitatea de parmezan si continuati sa amestecati. Lasati tot amestecul la foc mic pentru 2 minute. Condimentati cu piper si serviti cu restul de parmezan deasupra.
Risotto cu ciuperci

Etapa 1 de 5

Puneti 800ml apa intr-o cratita la foc mare. Cand ajunge la punctul de fierbere adaugati cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Lasati sa fiarba timp de 5 minute si apoi dati la foc mic.

Risotto cu ciuperci

Etapa 2 de 5

Curatati ceapa si usturoiul si taiatile in bucatele mici. Taiati toate tipurile de ciuperci in cubulete.

Risotto cu ciuperci

Etapa 3 de 5

Intr-o tigaie la foc mediu puneti uleiul de masline, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand pentru 4 minute pana cand devin moi. Adaugati ciupercile si amestecati pana se rumenesc.

Risotto cu ciuperci

Etapa 4 de 5

Puneti orezul Carnaroli intr-o cratita, turnati peste vinul si apoi putin cate putin apa in care au fost dizolvate cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Gatiti pentru 12 minute.

Risotto cu ciuperci

Etapa 5 de 5

Adaugati untul si jumatate din cantitatea de parmezan si continuati sa amestecati. Lasati tot amestecul la foc mic pentru 2 minute. Condimentati cu piper si serviti cu restul de parmezan deasupra.

Reteta in format PDF