Risotto de primavara

Maggi info popup felul doi

Descopera noul MAGGI Felul Doi

Descopera
bookmark_borderFelul Doi people3 access_time<60min Mediu
Cauti o reteta de garnitura mai speciala? Esti unde trebuie! Incearca reteta de risotto cu sparanghel, praz si mazare.

Ingrediente

  • 250g sparanghel
  • 4 cani apa
  • 30g unt
  • 1 praz mic tocat (doar partea alba)
  • 1 cana orez Arborio
  • 50ml vin alb sec
  • 7.5g MAGGI Felul Doi Legume
  • 80g mazare
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 1 lingurita cimbru tocat marunt
  • 1/2 cana parmezan ras

Mod de preparare

  1. Se taie sparanghelul in bucati de 1 cm, se pune intr-o tigaie in care a fost pus in prealabil apa si se lasa la fiert pentru 5 minute, apoi se scot din apa.

  2. Untul se topeste intr-o tigaie la o temperatura medie, apoi se pune prazul la calit timp de 2 minute, amestecand ocazional. 

  3. Se adauga apoi orezul si se lasa la gatit timp de 4 minute, amestecand constant.

  4. Se amesteca apa ramasa de la sparanghel, vinul si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga treptat peste orez cate un sfert de cana.

  5. Se adauga bucatile de sparanghel, mazarea, coaja de lamaie si cimbru, apoi se lasa pe foc pentru inca 7-10 minute pana cand sparanghelul si orezul s-au gatit.

  6. Se ia de pe foc si se adauga parmezan ras peste intreaga compozitie.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta