Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Risotto cu piept de pui

0
49 Min
Intermediar

Ingrediente

-
2 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

62 g
Morcov
50 g
Ceapa
150 g
Piept de pui
20 ml
Ulei de floarea soarelui
1 l
Apa plata
15 g
MAGGI Secretul Gustului Gaina
200 g
Mazare boabe
200 g
Orez alb
50 g
Parmezan

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
794.69 kcal
Proteină
38.07 g
Carbohidrați
99.95 g
grăsimi
25.21 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

49 Minutes
Etapa 1
15 Min
Morcovul se taie in cubulete si se soteaza impreuna cu ceapa tocata marunt si pieptul de pui taiat in bucati mici, in foarte putin ulei.
Etapa 2
6 Min
Intre timp, se pune pe foc o oala cu 1l de apa, iar cand aceasta fierbe, se adauga MAGGI Secretul Gustului Gaina.
Etapa 3
1 Min
Se adauga in oala mazarea.
Etapa 4
1 Min
Dupa ce s-au inmuiat legumele, puiul a fost patruns usor de caldura si ceapa a inceput sa sticleasca, se adauga orezul, care se amesteca bine pentru a se acoperi cu un strat subtire de ulei.
Etapa 5
1 Min
Cand orezul incepe sa-si schimbe aspectul, se adauga mazarea si apa in care s-a dizolvat MAGGI Secretul Gustului Gaina.
Etapa 6
20 Min
Apa se adauga treptat in cantitati mici, amestecand continuu continutul in sensul acelor de ceasornic.
Etapa 7
5 Min
Cand e gata, presara peste el parmezanul razuit.
Risotto cu piept de pui

Etapa 1 de 7

Morcovul se taie in cubulete si se soteaza impreuna cu ceapa tocata marunt si pieptul de pui taiat in bucati mici, in foarte putin ulei.

Risotto cu piept de pui

Etapa 2 de 7

Intre timp, se pune pe foc o oala cu 1l de apa, iar cand aceasta fierbe, se adauga MAGGI Secretul Gustului Gaina.

Risotto cu piept de pui

Etapa 3 de 7

Se adauga in oala mazarea.

Risotto cu piept de pui

Etapa 4 de 7

Dupa ce s-au inmuiat legumele, puiul a fost patruns usor de caldura si ceapa a inceput sa sticleasca, se adauga orezul, care se amesteca bine pentru a se acoperi cu un strat subtire de ulei.

Risotto cu piept de pui

Etapa 5 de 7

Cand orezul incepe sa-si schimbe aspectul, se adauga mazarea si apa in care s-a dizolvat MAGGI Secretul Gustului Gaina.

Risotto cu piept de pui

Etapa 6 de 7

Apa se adauga treptat in cantitati mici, amestecand continuu continutul in sensul acelor de ceasornic.

Risotto cu piept de pui

Etapa 7 de 7

Cand e gata, presara peste el parmezanul razuit.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator