Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Risotto cu ciuperci
38 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
33 16.7g / 33%
56 64.6g / 56%
11 13.2g / 11%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Risotto cu ciuperci

(0)
38 Min
Uşor
Poti gati reteta de risotto cu ciuperci pentru a o servi pe post de garnitura a unei fripturi la cuptor sau sa o savurezi ca fel principal. Este o mancare perfecta pentru vegetarieni ori pentru persoanele care vor sa se bucure de un preparat satios si gustos fara carne. Ciupercile sunt bogate in proteine, ceapa si morcovul sunt surse excelente de fibre, iar orezul iti asigura aportul de carbohidrati pentru a fi energic si productiv. Risotto cu ciuperci este o mancare simplu de gatit, care este gata in mai putin de jumatate de ora cu tot cu taiatul si curatatul legumelor. Parmezanul ii da o consistenta aparte si un gust foarte placut. Poti folosi varianta clasica, pe care sa o razuiesti inainte de adaugarea in mancare, ori poti recurge la parmezanul deja razuit, care se gaseste in orice supermarket. Pasii de preparare sunt usor de urmat chiar si de catre cei mai putin experimentati in ale gatitului.
The author of the recipe is : -

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Ciuperci
150  g
Ciuperci
100  g
Ceapa
150  g
Morcov
20  ml
Ulei de masline
250  g
Orez
50  ml
Vin
800  ml
Apa
30  g
Unt
50  g
Parmezan
20  g
Piper negru

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
64.62 g
Energie
466.88 kcal
grăsimi
16.75 g
Proteină
13.27 g
Informatie per portie

Instructiuni

38 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Pregateste legumele. Taie ciupercile si ceapa felii, iar morcovii rondele apoi caleste-le intr-o tigaie cu uleiul de masline.
  • Etapa 2

    10 Min
    Adauga orezul in tigaie, langa legume si caleste-l pana devine incolor.
  • Etapa 3

    5 Min
    Adauga in tigaie vinul, apa si untul. Rade parmezanul fin pe deasupra si presara putin piper macinat.
  • Etapa 4

    10 Min
    La final adauga MAGGI Secretul Gustului Legume in tigaie, cu restul ingredientelor. Amesteca bine.
  • Etapa 5

    3 Min
    Decoreaza cu cateva frunzulite de patrunjel si savureaza-l dupa ce se raceste putin.
Risotto cu ciuperci

Etapa 1 de 5

Pregateste legumele. Taie ciupercile si ceapa felii, iar morcovii rondele apoi caleste-le intr-o tigaie cu uleiul de masline.

Risotto cu ciuperci

Etapa 2 de 5

Adauga orezul in tigaie, langa legume si caleste-l pana devine incolor.

Risotto cu ciuperci

Etapa 3 de 5

Adauga in tigaie vinul, apa si untul. Rade parmezanul fin pe deasupra si presara putin piper macinat.

Risotto cu ciuperci

Etapa 4 de 5

La final adauga MAGGI Secretul Gustului Legume in tigaie, cu restul ingredientelor. Amesteca bine.

Risotto cu ciuperci

Etapa 5 de 5

Decoreaza cu cateva frunzulite de patrunjel si savureaza-l dupa ce se raceste putin.

Reteta in format PDF