Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Rata umpluta si garnitura de varza
Cumpără acum

Rata umpluta si garnitura de varza

(0)
5034 Min
Provocator
Cumpără acum
O reteta migaloasa dar foarte gustoasa. Vezi cum se prepara rata umpluta cu garnitura de varza.

Ingrediente

10 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2.5  kg
Carne de rata
1  lingura
Piper negru
1  lingurita
Rozmarin proaspat
6 
Mere
1 
Portocala
0.5  lingurita
Scortisoara
10  g
Cuisoare
100  ml
Ulei de masline
200  ml
Apa
2  lingurite
Sos de mustar
1  lingura
Miere
2  capatani
Varza
200  g
Ceapa
1  lingurita
Zahar alb
0.5  lingurita
Nucsoara
1  lingurita
Chimen
1  frunza
Dafin
20  g
MAGGI Cub Bors cu Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
25.9 g
Energie
534 kcal
grăsimi
25.8 g
Proteină
48.4 g
Informatie per portie

Instructiuni

5034 Minutes
  • Etapa 1

    4800 Min
    Se curata rata, se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se lasa peste noapte la frigider.
  • Etapa 2

    12 Min
    A doua zi, merele si portocala se taie cuburi, se amesteca cu putina sare, piper si cu un praf de rozmarin.
  • Etapa 3

    10 Min
    Se introduc fructele in rata alaturi de scortisoara, iar cuisoarele se infig la exterior si se inchide bine pentru a pastra umplutura inauntru.
  • Etapa 4

    120 Min
    Se aseaza intr-un vas yena, se toarna peste rata uleiul si apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 2 ore - prima ora la foc mare, apoi la foc potrivit.
  • Etapa 5

    2 Min
    Cu o jumatate de ora inainte de a fi gata, rata se unge cu un sos preparat din mustar si miere.
  • Etapa 6

    25 Min
    In timpul asta, varza se toaca fideluta iar ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
  • Etapa 7

    4 Min
    Se adauga zaharul, varza, nucsoara, chimenul si frunza de dafin.
  • Etapa 8

    60 Min
    Se completeaza cu atata apa cat este nevoie sa se gateasca varza, iar la sfarsit se adauga MAGGI Cub Bors cu Legume.
  • Etapa 9

    1 Min
    Garnitura se serveste alaturi de rata umpluta.
Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 1 de 9

Se curata rata, se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se lasa peste noapte la frigider.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 2 de 9

A doua zi, merele si portocala se taie cuburi, se amesteca cu putina sare, piper si cu un praf de rozmarin.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 3 de 9

Se introduc fructele in rata alaturi de scortisoara, iar cuisoarele se infig la exterior si se inchide bine pentru a pastra umplutura inauntru.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 4 de 9

Se aseaza intr-un vas yena, se toarna peste rata uleiul si apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 2 ore - prima ora la foc mare, apoi la foc potrivit.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 5 de 9

Cu o jumatate de ora inainte de a fi gata, rata se unge cu un sos preparat din mustar si miere.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 6 de 9

In timpul asta, varza se toaca fideluta iar ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 7 de 9

Se adauga zaharul, varza, nucsoara, chimenul si frunza de dafin.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 8 de 9

Se completeaza cu atata apa cat este nevoie sa se gateasca varza, iar la sfarsit se adauga MAGGI Cub Bors cu Legume.

Rata umpluta si garnitura de varza

Etapa 9 de 9

Garnitura se serveste alaturi de rata umpluta.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 18 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • authencity
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Din cuptor
  • european
  • Fel principal
  • legumele
  • Local
  • Mâncăruri împletite
  • Păsări de curte
  • Patrimoniul
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Sare scăzută
  • Staples
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Weekend-uri

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Tocăniță în stil ratatouille

    Tocăniță în stil ratatouille

    60 Min Uşor
  • Scarita de porc la gratar

    Scarita de porc la gratar

    285 Min Intermediar
  • Pastrav la gratar

    Pastrav la gratar

    53 Min Uşor
  • Supa de noodles si varza murata

    Supa de noodles si varza murata

    22 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL