Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Scarita de porc la gratar
Cumpără acum

Scarita de porc la gratar

(0)
285 Min
Intermediar
Cumpără acum
Cand ti-e dor de mancarea gatita romaneasca, incearca aceasta delicioasa reteta de scarita de porc la gratar. Carnea de porc este o sursa importanta de proteina, fiind de asemenea bogata in vitamine si minerale precum tiamina, seleniu, niacina, vitamina B6, fosfor, zinc, potasiu si riboflavina. Pregatirea carnii pe gratar este o metoda sanatoasa de gatire, deoarece aceasta se prepara in grasimea proprie, folosindu-se foarte putin ulei de masline, care se numara printre cele mai sanatoase uleiuri de gatit. In plus, datorita timpului redus de preparare, scarita de porc pe gratar isi pastreaza nutrientii si savoarea. Berea neagra, mustarul de Dijon, hreanul, piperul, cimbrul si ceapa ii confera carnii un mix deosebit de arome care iti vor rasfata negresit papilele gustative. Este o reteta indragita atat de cei mari, cat si de cei mici. Acest fel de mancare poate fi servit la pranz sau cina, alaturi de o garnitura satioasa sau o salata usoara de legume.

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Coaste de porc
600  ml
Bere
50  g
Mustar
50  g
Hrean
1  lingurita
Piper negru
30  g
Cimbru proaspat
80  g
Ceapa
2  linguri
Ulei de masline
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
11.4 g
Energie
501.7 kcal
grăsimi
32.5 g
Proteină
30.9 g
Informatie per portie

Instructiuni

285 Minutes
  • Etapa 1

    2 Min
    Se pun bucatile de scarita intr-o punga de plastic cu inchidere etansa.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se pun berea neagra, mustarul, hreanul, MAGGI Felul Doi Legume, piperul si cimbrul intr-un vas. Se amesteca bine si se toarna sosul obtinut in punga, peste bucatile de scarita.
  • Etapa 3

    3 Min
    Se adauga ceapa taiata rondele si se inchide punga, inlaturand cat mai mult din aer. Se agita putin punga pentru a fi sigur ca bucatile de scarita sunt acoperite bine de marinata.
  • Etapa 4

    240 Min
    Se pune la frigider pentru 4 ore.
  • Etapa 5

    20 Min
    Se scot bucatile de carne din punga si se usuca cu un prosop de hartie. Marinata se va scurge intr-o cratita si se vor inlatura rondelele de ceapa. Se lasa marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, ar trebui sa ramana cam 1/4 din cantitatea initiala.
  • Etapa 6

    15 Min
    Se unge scarita cu ulei de masline si se asaza pe gratar pana se patrunde. La jumatatea timpului, se intoarce si se unge cu marinata care a fiert.
Scarita de porc la gratar

Etapa 1 de 6

Se pun bucatile de scarita intr-o punga de plastic cu inchidere etansa.

Scarita de porc la gratar

Etapa 2 de 6

Se pun berea neagra, mustarul, hreanul, MAGGI Felul Doi Legume, piperul si cimbrul intr-un vas. Se amesteca bine si se toarna sosul obtinut in punga, peste bucatile de scarita.

Scarita de porc la gratar

Etapa 3 de 6

Se adauga ceapa taiata rondele si se inchide punga, inlaturand cat mai mult din aer. Se agita putin punga pentru a fi sigur ca bucatile de scarita sunt acoperite bine de marinata.

Scarita de porc la gratar

Etapa 4 de 6

Se pune la frigider pentru 4 ore.

Scarita de porc la gratar

Etapa 5 de 6

Se scot bucatile de carne din punga si se usuca cu un prosop de hartie. Marinata se va scurge intr-o cratita si se vor inlatura rondelele de ceapa. Se lasa marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, ar trebui sa ramana cam 1/4 din cantitatea initiala.

Scarita de porc la gratar

Etapa 6 de 6

Se unge scarita cu ulei de masline si se asaza pe gratar pana se patrunde. La jumatatea timpului, se intoarce si se unge cu marinata care a fiert.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Alte
  • Bogat in proteine
  • braising
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Fel principal
  • Gratar
  • Gustare
  • Keto-Friendly
  • La grătar
  • Mesa in familie
  • Patrimoniul
  • Pentru doi
  • Porc
  • Pranz
  • Sursa de proteine
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL