Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Pastrav la gratar
Cumpără acum

Pastrav la gratar

(0)
53 Min
Uşor
Cumpără acum
Un peste la gratar in folie de aluminiu nu poate sa iasa altfel decat delicios. E una dintre acele retete culinare care nu trebuie ratate.

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
700  g
Pastrav
40  g
Unt
2  frunze
Dafin
5  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
80  g
Ceapa
2  catei
Usturoi
2  lingurite
Pasta de tomate
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
3 g
Energie
287.5 kcal
grăsimi
13.2 g
Proteină
39.5 g
Informatie per portie

Instructiuni

53 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Pastravul se unge atat la interior cat si la exterior cu unt.
  • Etapa 2

    3 Min
    In interiorul pestelui se pun o frunza de dafin, MAGGI Secretul Gustului Legume, ceapa taiata solzi, un catel de usturoi zdrobit, o lingurita de pasta de tomate.
  • Etapa 3

    3 Min
    Se apropie marginile abdomenului si se ruleaza macroul in folie de alumniu.
  • Etapa 4

    1 Min
    La capete, folia se indoaie, formandu-se astfel un "pachet".
  • Etapa 5

    40 Min
    Se prajeste pe gratar, pe ambele parti.
  • Etapa 6

    1 Min
    Atentie sa nu se rupa folia la intoarcerea pestelui.
Pastrav la gratar

Etapa 1 de 6

Pastravul se unge atat la interior cat si la exterior cu unt.

Pastrav la gratar

Etapa 2 de 6

In interiorul pestelui se pun o frunza de dafin, MAGGI Secretul Gustului Legume, ceapa taiata solzi, un catel de usturoi zdrobit, o lingurita de pasta de tomate.

Pastrav la gratar

Etapa 3 de 6

Se apropie marginile abdomenului si se ruleaza macroul in folie de alumniu.

Pastrav la gratar

Etapa 4 de 6

La capete, folia se indoaie, formandu-se astfel un "pachet".

Pastrav la gratar

Etapa 5 de 6

Se prajeste pe gratar, pe ambele parti.

Pastrav la gratar

Etapa 6 de 6

Atentie sa nu se rupa folia la intoarcerea pestelui.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Din cuptor
  • Fel principal
  • Fructe de mare
  • Garnitura
  • Gratar
  • Gustare
  • Keto-Friendly
  • La grătar
  • legumele
  • Local
  • Mediteranean
  • Mesa in familie
  • Patrimoniul
  • Peşte
  • Pranz
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine
  • Vara
  • Weekend-uri

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Pastrav MAGGI

    Pastrav MAGGI

    120 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL