Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

0
112 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

800 g
Carne de vita
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
900 g
Ceapa
100 ml
Ulei de floarea soarelui
10 g
Piper negru
1 frunza
Dafin

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
572.2 kcal
Carbohidrați
21.02 g
Proteină
41.79 g
grăsimi
35.27 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

112 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se ia carnea de vita, se spala si se curata bine, dupa care se taie bucati si se pune la fiert.
Etapa 2
60 Min
Se presara MAGGI Felul Doi Legume si se lasa pe foc aproximativ 1 ora.
Etapa 3
10 Min
Ceapa se taie marunt si, separat, se pune peste uleiul incins dintr-o tigaie. Odata ce s-a calit ceapa, se adauga carnea fiarta si putina apa, atat cat sa acopere ingredientele.
Etapa 4
30 Min
Se asezoneaza cu piper si se adauga foile de dafin. Se lasa la fiert carnea si ceapa pana ce se patrund bine iar sosul scade si se ingroasa.
Etapa 5
2 Min
Inainte de a stinge focul sub vas, daca mai este nevoie, se potriveste mancarea cu MAGGI Felul Doi Legume. Se serveste cald si cu sos din plin.
Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 1 de 5

Se ia carnea de vita, se spala si se curata bine, dupa care se taie bucati si se pune la fiert.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 2 de 5

Se presara MAGGI Felul Doi Legume si se lasa pe foc aproximativ 1 ora.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 3 de 5

Ceapa se taie marunt si, separat, se pune peste uleiul incins dintr-o tigaie. Odata ce s-a calit ceapa, se adauga carnea fiarta si putina apa, atat cat sa acopere ingredientele.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 4 de 5

Se asezoneaza cu piper si se adauga foile de dafin. Se lasa la fiert carnea si ceapa pana ce se patrund bine iar sosul scade si se ingroasa.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 5 de 5

Inainte de a stinge focul sub vas, daca mai este nevoie, se potriveste mancarea cu MAGGI Felul Doi Legume. Se serveste cald si cu sos din plin.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator