Tocanita de berbecut

bookmark_borderFel principal people4 access_time>60min Usor
Iata o idee de mancare gatita care ii va bucura pe cei dragi: tocanita de berbecut!

Ingrediente

  • 600g de carne de berbecut
  • 1 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii tocate
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 lingurite de ardei iute (pasta)
  • 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de pasta de tomate

Mod de preparare

  1. Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

  2. Carnea se taie in bucati (nu foarte mici) si se adauga in aceeasi oala cu legumele pentru a se cali impreuna.

  3. Se poate opari carnea inainte in apa cu otet pentru a-i inchide porii (ajuta la pastrarea savorii si a elementelor nutritive).

  4. Dupa ce carnea isi schimba culoarea se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade.

  5. Dupa ce a scazut apa se adauga rosiile tocate, pasta de rosii si pasta de ardei.

  6. Se amesteca, adaugati o cana de apa si 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume.

  7. Mai lasati pe foc zece minute apoi stingeti focul.

Tocanita de berbecut se poate manca cu mamaliga ori cartofi copti.

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta