Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Tocanita de berbecut
Cumpără acum

Tocanita de berbecut

(0)
60 Min
Uşor
Cumpără acum
Stii diferenta dintre miel si berbecut, da? Mielul are pana in sase luni de viata, in vreme ce berbecutul este un pic mai mare, are varsta intre 6-12 luni. Berbecutul are corpul mai apropiat de al unui adult. Mai este o diferenta importanta intre miel si berbecut, mielul poate fi de ambele sexe, berbecutul este numai de sex masculin. Carnea de berbecut are un nivel scazut de sodiu, este o sursa de vitamina B6, acid pantotenic, fosfor si magneziu, proteine, vitamina A, vitamina B12, fier, zinc, cupru, seleniu. Atentie la colesterol insa, are un nivel mare, prin urmare carnea de berbecut trebuie mancata in cantitate mica si mai rar. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerci Reteta tocanita de berbecut care se prepara usor si poate fi servita cu mamaliguta sau cartofi copti.

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Berbecut
120  g
Ardei gras
2  catei
Usturoi
360  g
Rosii
30  g
Pasta de tomate
10  g
Pasta de ardei iute
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
170  g
Ceapa
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
10.2 g
Energie
339.2 kcal
grăsimi
19 g
Proteină
32.4 g
Informatie per portie

Instructiuni

60 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
  • Etapa 2

    15 Min
    Carnea se taie in bucati (nu foarte mici) si se adauga in aceeasi oala cu legumele pentru a se cali impreuna.
  • Etapa 3

    1 Min
    Se poate opari carnea inainte in apa cu otet pentru a-i inchide porii (ajuta la pastrarea savorii si a elementelor nutritive).
  • Etapa 4

    20 Min
    Dupa ce carnea isi schimba culoarea se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade.
  • Etapa 5

    5 Min
    Dupa ce a scazut apa se adauga rosiile tocate, pasta de rosii si pasta de ardei.
  • Etapa 6

    4 Min
    Se amesteca, adaugati o cana de apa si 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 7

    10 Min
    Mai lasati pe foc zece minute apoi stingeti focul.
Tocanita de berbecut

Etapa 1 de 7

Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

Tocanita de berbecut

Etapa 2 de 7

Carnea se taie in bucati (nu foarte mici) si se adauga in aceeasi oala cu legumele pentru a se cali impreuna.

Tocanita de berbecut

Etapa 3 de 7

Se poate opari carnea inainte in apa cu otet pentru a-i inchide porii (ajuta la pastrarea savorii si a elementelor nutritive).

Tocanita de berbecut

Etapa 4 de 7

Dupa ce carnea isi schimba culoarea se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade.

Tocanita de berbecut

Etapa 5 de 7

Dupa ce a scazut apa se adauga rosiile tocate, pasta de rosii si pasta de ardei.

Tocanita de berbecut

Etapa 6 de 7

Se amesteca, adaugati o cana de apa si 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Tocanita de berbecut

Etapa 7 de 7

Mai lasati pe foc zece minute apoi stingeti focul.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
4 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • authencity
  • Baza de tomate
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Fel principal
  • Gătit în ghiveci
  • Local
  • miel
  • Patrimoniul
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Staples
  • Stil asiatic
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Tocană

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Tocăniță în stil ratatouille

    Tocăniță în stil ratatouille

    60 Min Uşor
  • Tocanita de cartofi de post

    Tocanita de cartofi de post

    35 Min Uşor
  • Tocanita de vita cu sos de ceapa

    Tocanita de vita cu sos de ceapa

    112 Min Intermediar
  • Tocanita de pui cu legume

    Tocanita de pui cu legume

    33 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL