Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

0
53 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Ciuperci
70 g
Ceapa
50 g
Ardei gras
5 g
Piper negru
100 g
Faina de grau
400 ml
Smantana
400 g
Faina de porumb
50 ml
Ulei de floarea soarelui
1 legatura
Patrunjel verde
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
600 ml
Apa

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
815.41 kcal
Carbohidrați
106.17 g
Proteină
24.61 g
grăsimi
33.53 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

53 Minutes
Etapa 1
8 Min
Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
15 Min
Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.
Etapa 3
5 Min
Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Etapa 4
3 Min
La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.
Etapa 5
5 Min
Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.
Etapa 6
15 Min
Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.
Etapa 7
2 Min
Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Etapa 1 de 7

Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Etapa 2 de 7

Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Etapa 3 de 7

Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Etapa 4 de 7

La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Etapa 5 de 7

Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Etapa 6 de 7

Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Etapa 7 de 7

Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator