Ce spui despre o reteta de tocanita de ciuperci cu mamaliguta pentru pranz sau cina? Indiferent ca tii post, esti vegetarian sau vrei pur si simplu sa te bucuri de o masa satioasa fara carne, acest fel de mancare este gustos si echilibrat din punct de vedere nutritional. Ciupercile sunt bogate in proteine si fibre si au un continut ridicat de vitamine si minerale. Preparatul iti asigura nutrientii necesari pentru o zi productiva si plina de energie.
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta este o reteta pregatita de parintii si bunicii nostri, motiv pentru care gustul acesteia iti va trezi amintiri dragi. Familia si prietenii vor avea numai cuvinte de lauda cand vor savura aceasta mancare delicioasa. Poti folosi orice fel de ciuperci: champignon albe, champignon brune, hribi, galbiori, opintici, pleurotus etc. Reteta este gata in mai putin de o ora, iar ingredientele de pe lista se gasesc in orice magazin sau piata.
The author of the recipe is : -
Ingrediente
4
Portii
Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
15 Min
Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.
Etapa 3
5 Min
Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Etapa 4
3 Min
La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.
Etapa 5
5 Min
Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.
Etapa 6
15 Min
Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.
Etapa 7
2 Min
Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.
Etapa 1
de
7
Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
de
7
Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.
Etapa 3
de
7
Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Etapa 4
de
7
La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.
Etapa 5
de
7
Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.
Etapa 6
de
7
Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.
Etapa 7
de
7
Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.