Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
15 Min
Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.
Etapa 3
5 Min
Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Etapa 4
3 Min
La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.
Etapa 5
5 Min
Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.
Etapa 6
15 Min
Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.
Etapa 7
2 Min
Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.
Etapa 1
de
7
Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
de
7
Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.
Etapa 3
de
7
Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Etapa 4
de
7
La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.
Etapa 5
de
7
Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.
Etapa 6
de
7
Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.
Etapa 7
de
7
Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.