Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Maggi info popup felul doi

Descopera noul MAGGI Felul Doi

Descopera
bookmark_borderFelul Doi people4 access_time30 - 60 minute Mediu
Ce spui despre o tocanita de ciuperci cu mamaliguta pentru pranz sau cina?

Ingrediente

  • 500g de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 5g de piper
  • 100g de faina
  • 400ml de smantana
  • 400g de malai
  • 50ml de ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 10g de MAGGI Felul Doi Legume
  • 600ml de apa

Mod de preparare

  1. Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

  2. Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.

  3. Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.

  4. La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.

  5. Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.

  6. Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.

  7. Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta