Cartofi taranesti la tigaie

bookmark_borderGarnitura people2 access_time<60min Foarte usor
Cartofi taranesti la tigaie: o reteta usoara si gustoasa.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Cartofii se fierb in apa cu sare, in coaja.

  2. Se curata cartofii, se taie rondele si se lasa deoparte pentru moment.

  3. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza in putin ulei, apoi se adauga o ceasca de apa.

  4. Dupa ce incepe sa se inmoaie ceapa, pune cartofii in tigaie si amesteca usor.

  5. Pune inca o cana de apa si lasa pe foc fara capac pana cand apa incepe sa scada.

  6. Adauga boiaua cu un minut inainte de a lua mancarea de pe foc. Pune piperul si doua lingurite de MAGGI Secretul Gustului Legume.

  7. Adauga patrunjelul tocat inainte de a opri focul.

Mmmm...

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta