Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Echilibreaza-ti masa
My Menu IQ™ va ajuta sa selectati un meniu echilibrat din punct de vedere nutritional pe o scara de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.
What does it mean?
Mare echilibru
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Supa de macaroane
Supa de macaroane
70 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
4 2.3g / 4%
80 95.5g / 80%
16 18.7g / 16%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Mare echilibru (70 - 100)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Supa de macaroane

(0)
70 Min
Uşor
Daca vrei sa mananci sanatos, pastele ar putea fi una dintre variante, desi abuzul nu este indicat din motive de surplus de calorii. Pastele sunt o mancare italieneasca, devenita foarte populara in intreaga lume. Sunt facute din aluat din faina de grau, la care se adauga uneori oua. Exista forme diferite de paste care poarta nume diferite. Macaroanele sunt un astfel de tip. Exista o legenda care spune ca Marco Polo le-a adus la Venetia din China, dar nu exista dovezi in acest sens. Cert este ca macaroanele de astazi sunt paste de forma cilindrica, lungi de 3-5 centimetri, curbate. Sunt preparate prin fierbere. Reteta supa de macaroane este usor de pregatit si satioasa.

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  l
Apa
140  g
Pastarnac
180  g
Morcovi
170  g
Ceapa
120  g
Ardei gras
300  g
Fasole alba
200  g
Mazare boabe
170  g
Porumb boabe
200  g
Dovlecel
500  g
Paste uscate
40  g
Pasta de tomate
0.5  lingurita
Piper negru
8  frunze
Busuioc proaspat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
95.57 g
Energie
475.15 kcal
grăsimi
2.38 g
Proteină
18.72 g
Informatie per portie

Instructiuni

70 Minutes
  • Etapa 1

    30 Min
    Se pune la fiert fasolea. Dupa 30 minute, se schimba apa si se mai lasa la fiert 30 minute.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se taie marunt pastarnacul, morcovii, ceapa, ardeiul gras si dovlecelul si se adauga la supa impreuna cu toate celelalte legume.
  • Etapa 3

    30 Min
    Cand zarzavatul este fiert, se pun macaroanele si pasta de tomate.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume si piper, si se asezoneaza cu busuioc.
Supa de macaroane

Etapa 1 de 4

Se pune la fiert fasolea. Dupa 30 minute, se schimba apa si se mai lasa la fiert 30 minute.

Supa de macaroane

Etapa 2 de 4

Se taie marunt pastarnacul, morcovii, ceapa, ardeiul gras si dovlecelul si se adauga la supa impreuna cu toate celelalte legume.

Supa de macaroane

Etapa 3 de 4

Cand zarzavatul este fiert, se pun macaroanele si pasta de tomate.

Supa de macaroane

Etapa 4 de 4

Se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume si piper, si se asezoneaza cu busuioc.

Reteta in format PDF