Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Sarmale in foi de vita
Cumpără acum

Sarmale in foi de vita

(0)
71 Min
Intermediar
Cumpără acum
De Craciun masa este plina de bunataturi! Incearca aceasta reteta de sarmale in foi de vita, un fel de mancare indragit de toata lumea si rapid de preparat.

Ingrediente

6 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
500  g
Carne tocata de porc
200  g
Orez
0.5  lingurita
Piper negru
1  lingurita
Cimbru uscat
30  g
Pasta de tomate
150  g
Ceapa
30  ml
Ulei de floarea soarelui
30  ml
Bors acru
30  frunze
Foi de vita de vie
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
29.8 g
Energie
301.4 kcal
grăsimi
10.2 g
Proteină
20.7 g
Informatie per portie

Instructiuni

71 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se aduga MAGGI Secretul Gustului Legume, orezul bine spalat si scurs, piper, cimbru, 2 linguri de bulion si se lasa putin pe foc.
  • Etapa 2

    6 Min
    Dupa ce s-a racorit, se adauga carnea tocata (de preferinta amestec porc cu vita) si se amesteca bine.
  • Etapa 3

    20 Min
    Aceasta compozitie se ruleaza in frunze tinere de via de vie (alternativ se pot utiliza frunze de tei) care au fost in prealabil spalate si oparite in bors.
  • Etapa 4

    30 Min
    Se aseaza sarmalutele intr-o cratita peste care se pune bors sau apa, 2 linguri de bulion si se baga la cuptor o jumatate de ora.
Sarmale in foi de vita

Etapa 1 de 4

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se aduga MAGGI Secretul Gustului Legume, orezul bine spalat si scurs, piper, cimbru, 2 linguri de bulion si se lasa putin pe foc.

Sarmale in foi de vita

Etapa 2 de 4

Dupa ce s-a racorit, se adauga carnea tocata (de preferinta amestec porc cu vita) si se amesteca bine.

Sarmale in foi de vita

Etapa 3 de 4

Aceasta compozitie se ruleaza in frunze tinere de via de vie (alternativ se pot utiliza frunze de tei) care au fost in prealabil spalate si oparite in bors.

Sarmale in foi de vita

Etapa 4 de 4

Se aseaza sarmalutele intr-o cratita peste care se pune bors sau apa, 2 linguri de bulion si se baga la cuptor o jumatate de ora.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 6 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Aniversare
  • Balcanic
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Craciun
  • Cu carne
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Gătit lent
  • Iarna
  • Împachetări
  • legumele
  • Local
  • Mesa in familie
  • Porc
  • Sursa de proteine
  • Tocană
  • Weekend-uri

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Sarmale de post cu ciuperci

    Sarmale de post cu ciuperci

    90 Min Intermediar
  • Sarmale cu carne de porc

    Sarmale cu carne de porc

    80 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL