Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Sarmale in foi de vita
Sarmale in foi de vita
71 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
31 10.1g / 31%
41 29.8g / 41%
28 20.6g / 28%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Sarmale in foi de vita

(0)
71 Min
Intermediar

Ingrediente

6 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Carne tocata de porc
200  g
Orez
0.5  lingurita
Piper negru
1  lingurita
Cimbru uscat
30  g
Pasta de tomate
150  g
Ceapa
30  ml
Ulei de floarea soarelui
30  ml
Bors acru
30  frunze
Foi de vita de vie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
29.84 g
Energie
301.37 kcal
grăsimi
10.17 g
Proteină
20.68 g
Informatie per portie

Instructiuni

71 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se aduga MAGGI Secretul Gustului Legume, orezul bine spalat si scurs, piper, cimbru, 2 linguri de bulion si se lasa putin pe foc.
  • Etapa 2

    6 Min
    Dupa ce s-a racorit, se adauga carnea tocata (de preferinta amestec porc cu vita) si se amesteca bine.
  • Etapa 3

    20 Min
    Aceasta compozitie se ruleaza in frunze tinere de via de vie (alternativ se pot utiliza frunze de tei) care au fost in prealabil spalate si oparite in bors.
  • Etapa 4

    30 Min
    Se aseaza sarmalutele intr-o cratita peste care se pune bors sau apa, 2 linguri de bulion si se baga la cuptor o jumatate de ora.
Sarmale in foi de vita

Etapa 1 de 4

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se aduga MAGGI Secretul Gustului Legume, orezul bine spalat si scurs, piper, cimbru, 2 linguri de bulion si se lasa putin pe foc.

Sarmale in foi de vita

Etapa 2 de 4

Dupa ce s-a racorit, se adauga carnea tocata (de preferinta amestec porc cu vita) si se amesteca bine.

Sarmale in foi de vita

Etapa 3 de 4

Aceasta compozitie se ruleaza in frunze tinere de via de vie (alternativ se pot utiliza frunze de tei) care au fost in prealabil spalate si oparite in bors.

Sarmale in foi de vita

Etapa 4 de 4

Se aseaza sarmalutele intr-o cratita peste care se pune bors sau apa, 2 linguri de bulion si se baga la cuptor o jumatate de ora.

Reteta in format PDF