Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarmale in foi de vita

0
71 Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

10 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
500 g
Carne tocata de porc
200 g
Orez alb
5 g
Piper negru
5 g
Cimbru uscat
30 g
Pasta de tomate
150 g
Ceapa
30 ml
Ulei de floarea soarelui
30 ml
Bors acru
30 frunze
Foi de vita de vie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
227.41 kcal
Proteină
15.48 g
Carbohidrați
22.87 g
grăsimi
7.66 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

71 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se aduga MAGGI Secretul Gustului Legume, orezul bine spalat si scurs, piper, cimbru, 2 linguri de bulion si se lasa putin pe foc.
Etapa 2
6 Min
Dupa ce s-a racorit, se adauga carnea tocata (de preferinta amestec porc cu vita) si se amesteca bine.
Etapa 3
20 Min
Aceasta compozitie se ruleaza in frunze tinere de via de vie (alternativ se pot utiliza frunze de tei) care au fost in prealabil spalate si oparite in bors.
Etapa 4
30 Min
Se aseaza sarmalutele intr-o cratita peste care se pune bors sau apa, 2 linguri de bulion si se baga la cuptor o jumatate de ora.
Sarmale in foi de vita

Etapa 1 de 4

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se aduga MAGGI Secretul Gustului Legume, orezul bine spalat si scurs, piper, cimbru, 2 linguri de bulion si se lasa putin pe foc.

Sarmale in foi de vita

Etapa 2 de 4

Dupa ce s-a racorit, se adauga carnea tocata (de preferinta amestec porc cu vita) si se amesteca bine.

Sarmale in foi de vita

Etapa 3 de 4

Aceasta compozitie se ruleaza in frunze tinere de via de vie (alternativ se pot utiliza frunze de tei) care au fost in prealabil spalate si oparite in bors.

Sarmale in foi de vita

Etapa 4 de 4

Se aseaza sarmalutele intr-o cratita peste care se pune bors sau apa, 2 linguri de bulion si se baga la cuptor o jumatate de ora.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator