Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarmale de post cu ciuperci

0
90 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

100 g
Varza
300 g
Ciuperci
200 g
Orez alb
100 g
Ceapa
1 legatura
Patrunjel proaspat
5 g
Piper negru
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
100 g
Rosii la conserva

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
232.04 kcal
Proteină
7.14 g
Carbohidrați
49.34 g
grăsimi
0.85 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

90 Minutes
Etapa 1
20 Min
E nevoie de 8 frunze de varza alba proaspata. Prima data, varza se opareste.
Etapa 2
10 Min
Ciupercile, orezul si ceapa se taie bucati mici si se soteaza impreuna.
Etapa 3
8 Min
Patrunjelul si rosiile se toaca si se amesteca in compozitia pregatita anterior si lasata cateva minute sa se racoreasca.
Etapa 4
2 Min
Se adauga piperul si MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 5
45 Min
Se vor umple foile de varza si se fierb sarmalele la foc mic, timp de 45 de minute.
Etapa 6
5 Min
Se poate pune in oala ramurele de cimbru, cateva fire de tarhon si pasta de tomate sau doua-trei rosii taiate in jumatate.
Sarmale de post cu ciuperci

Etapa 1 de 6

E nevoie de 8 frunze de varza alba proaspata. Prima data, varza se opareste.

Sarmale de post cu ciuperci

Etapa 2 de 6

Ciupercile, orezul si ceapa se taie bucati mici si se soteaza impreuna.

Sarmale de post cu ciuperci

Etapa 3 de 6

Patrunjelul si rosiile se toaca si se amesteca in compozitia pregatita anterior si lasata cateva minute sa se racoreasca.

Sarmale de post cu ciuperci

Etapa 4 de 6

Se adauga piperul si MAGGI Felul Doi Legume.

Sarmale de post cu ciuperci

Etapa 5 de 6

Se vor umple foile de varza si se fierb sarmalele la foc mic, timp de 45 de minute.

Sarmale de post cu ciuperci

Etapa 6 de 6

Se poate pune in oala ramurele de cimbru, cateva fire de tarhon si pasta de tomate sau doua-trei rosii taiate in jumatate.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator