Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarmale cu carne de porc

1
80 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

700 g
Varza
400 g
Carne tocata de porc
360 g
Rosii
200 g
Orez
240 g
Ceapa
200 ml
Suc de rosii
10 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
5 g
Piper negru
2 g
Cimbru uscat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
422.51 kcal
Proteină
29.09 g
Carbohidrați
61.31 g
grăsimi
6.81 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

80 Minutes
Etapa 1
7 Min
Ceapa tocata marunt si orezul se calesc usor, pana sticlesc.
Etapa 2
5 Min
Se amesteca apoi cu carnea tocata si rosiile maruntite.
Etapa 3
2 Min
Se adauga in compozitie si boiaua, piperul si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
20 Min
Se oparesc foile de varza, se formeaza sarmalele si se pun la fiert in apa in care ati pus sucul de rosii si ramurelele de cimbru.
Etapa 5
45 Min
Lasati-le pe foc mic, sub capac, timp de 45 de minute.
Etapa 6
1 Min
Serveste aceasta reteta de sarmale cu carne de porc alaturi de alte mancaruri traditionale gatite.
Sarmale cu carne de porc

Etapa 1 de 6

Ceapa tocata marunt si orezul se calesc usor, pana sticlesc.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 2 de 6

Se amesteca apoi cu carnea tocata si rosiile maruntite.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 3 de 6

Se adauga in compozitie si boiaua, piperul si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 4 de 6

Se oparesc foile de varza, se formeaza sarmalele si se pun la fiert in apa in care ati pus sucul de rosii si ramurelele de cimbru.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 5 de 6

Lasati-le pe foc mic, sub capac, timp de 45 de minute.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 6 de 6

Serveste aceasta reteta de sarmale cu carne de porc alaturi de alte mancaruri traditionale gatite.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator