Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Echilibreaza-ti masa
My Menu IQ™ va ajuta sa selectati un meniu echilibrat din punct de vedere nutritional pe o scara de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.
What does it mean?
Good Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Borș roșu din suc de sfeclă roșie
Paste cu branza topita
51 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
39 18.1g / 39%
45 46.9g / 45%
16 17.9g / 16%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Mare echilibru (70 - 100)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Paste cu branza topita

(0)
51 Min
Intermediar
Exista mai multe tipuri de paste. In functie de ungime, pastele se clasifica in paste lungi (spaghetti, tagliatelle, vermicelli) si paste scurte (farfalle, penne, fusilli, macaroni). Mai exista un criteriu dupa care se clasifica pastele: forma acestora (tubulare, liniare, late, umplute). In general, pastele lungi se servesc cu sosuri pe baza de rosii. Pastele scurte (scoici, fundite, spirale) sunt mai usor de mancat si ele se combina cu sosuri ceva mai complexe. In ceea ce priveste pastele umplute, umplutura acestora depinde de regiunea in care pastele se prepara. De asemenea, nu uita ca exista paste bio. Alege asadar pastele care iti plac cel mai mult si pregateste-le in cele mai variate forme. Un exemplu ar fi Reteta paste cu branza topita.
The author of the recipe is : -

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
20  ml
Ulei de masline
60  g
Ceapa
120  g
Ardei gras
2  catei
Usturoi
100  ml
Pasta de tomate
250  ml
Apa
0.33  lingurita
Sare
0.33  lingurita
Piper negru
350  g
Paste
10  g
Busuioc proaspat
250  g
Branza topita

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
46.99 g
Energie
407.4 kcal
grăsimi
18.18 g
Proteină
17.95 g
Informatie per portie

Instructiuni

51 Minutes
  • Etapa 1

    2 Min
    Se incalzeste cuptorul la 180C.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca si se pune la calit ceapa timp de 2-3 minute.
  • Etapa 3

    5 Min
    Se adauga ardeii grasi taiati subtire si se lasa la foc mediu timp de cateva minute pana legumele devin moi.
  • Etapa 4

    2 Min
    Se da focul la mic, se pune usturoiul tocat si se mai lasa inca 2 minute.
  • Etapa 5

    3 Min
    Se toarna pasta de rosii, apa si lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca totul.
  • Etapa 6

    15 Min
    Se lasa la fiert timp de 15 minute pana sosul s-a ingrosat si apa a scazut.
  • Etapa 7

    2 Min
    Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Etapa 8

    2 Min
    Intre timp, se pun pastele la fiert, urmarind instructiunile de pe pachet.
  • Etapa 9

    2 Min
    Cand au fiert, se iau pastele si se scurg.
  • Etapa 10

    3 Min
    Se amesteca pastele scurse cu sosul din tigaie si o parte din frunzele de busuioc.
  • Etapa 11

    5 Min
    Se toarna compozitia in tava de cuptor iar deasupra se rupe in bucati branza topita.
  • Etapa 12

    5 Min
    Se lasa la cuptor timp de 5 minute sau pana cand branza s-a topit si a devenit aurie.
Paste cu branza topita

Etapa 1 de 12

Se incalzeste cuptorul la 180C.

Paste cu branza topita

Etapa 2 de 12

Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca si se pune la calit ceapa timp de 2-3 minute.

Paste cu branza topita

Etapa 3 de 12

Se adauga ardeii grasi taiati subtire si se lasa la foc mediu timp de cateva minute pana legumele devin moi.

Paste cu branza topita

Etapa 4 de 12

Se da focul la mic, se pune usturoiul tocat si se mai lasa inca 2 minute.

Paste cu branza topita

Etapa 5 de 12

Se toarna pasta de rosii, apa si lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca totul.

Paste cu branza topita

Etapa 6 de 12

Se lasa la fiert timp de 15 minute pana sosul s-a ingrosat si apa a scazut.

Paste cu branza topita

Etapa 7 de 12

Se condimenteaza cu sare si piper.

Paste cu branza topita

Etapa 8 de 12

Intre timp, se pun pastele la fiert, urmarind instructiunile de pe pachet.

Paste cu branza topita

Etapa 9 de 12

Cand au fiert, se iau pastele si se scurg.

Paste cu branza topita

Etapa 10 de 12

Se amesteca pastele scurse cu sosul din tigaie si o parte din frunzele de busuioc.

Paste cu branza topita

Etapa 11 de 12

Se toarna compozitia in tava de cuptor iar deasupra se rupe in bucati branza topita.

Paste cu branza topita

Etapa 12 de 12

Se lasa la cuptor timp de 5 minute sau pana cand branza s-a topit si a devenit aurie.

Reteta in format PDF