Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Sufleu de paste cu branza si sunca
Cumpără acum

Sufleu de paste cu branza si sunca

(0)
66 Min
Uşor
Cumpără acum
In mod sigur iti plac spaghetele. Nici nu este de mirare. Dar stii ceva din istoria lor? Exista destule controverse, fiecare dintre ele insa este foarte interesanta. Se spune ca Marco Polo este cel care a adus pastele in Italia, in secolul al XIII-lea, dupa ce facuse o expeditie in Orient. O alta teorie asaza pastele tot pe teritoriul Italiei, fiindca in regatul Siciliei, prin secolul al XII-lea, se faceau deja niste forme de aluat lungi si subtiri. Ca sa nu-l mai amintim pe Cicero, omul politic roman, caruia ii placeau la nebunie pastele. In timpul lui Cicero au inceput romanii sa inventeze instrumente pentru realizarea pastei pentru lasagna (diferita de spaghete). Chinezii nu agreeaza aceste variante si spun ca, de fapt, intr-un mormant etrusc de acum vreo 3.000 de ani s-au gasit urmele unui fel de mancare asemanator pastelor. Si mai vin si grecii cu ceea ce considera ei primele spaghete inventate. Realitatea e ca Reteta sufleu de paste cu branza si sunca nu are cum sa fie altfel decat delicioasa si pentru toate gusturile.

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Paste
200  g
Branza
200  g
Bacon
1 
Ou
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
1  cana
Lapte
100  g
Cascaval
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
65.3 g
Energie
531.5 kcal
grăsimi
18 g
Proteină
31.3 g
Informatie per portie

Instructiuni

66 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se pun la fiert pastele si se incinge cuptorul.
  • Etapa 2

    10 Min
    Intr-un castron se pregateste sosul din branza rasa amestecata cu jumatate din sunca/baconul taiat/a felii, oul, MAGGI Felul Doi Legume si laptele si se amesteca bine.
  • Etapa 3

    5 Min
    Dupa ce au fiert pastele, se scurg, iar jumatate din cantitate se toarna intr-o tava adanca unsa cu ulei.
  • Etapa 4

    5 Min
    Peste paste adaugam amestecul se branza, iar deasupra, al doilea rand de paste.
  • Etapa 5

    5 Min
    La final se acopera cu cascavalul ras si restul de sunca/bacon.
  • Etapa 6

    30 Min
    Se da la cuptorul preincalzit la 160 grade Celsius.
  • Etapa 7

    1 Min
    Se serveste cald.
Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 1 de 7

Se pun la fiert pastele si se incinge cuptorul.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 2 de 7

Intr-un castron se pregateste sosul din branza rasa amestecata cu jumatate din sunca/baconul taiat/a felii, oul, MAGGI Felul Doi Legume si laptele si se amesteca bine.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 3 de 7

Dupa ce au fiert pastele, se scurg, iar jumatate din cantitate se toarna intr-o tava adanca unsa cu ulei.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 4 de 7

Peste paste adaugam amestecul se branza, iar deasupra, al doilea rand de paste.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 5 de 7

La final se acopera cu cascavalul ras si restul de sunca/bacon.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 6 de 7

Se da la cuptorul preincalzit la 160 grade Celsius.

Sufleu de paste cu branza si sunca

Etapa 7 de 7

Se serveste cald.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 6 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Bogat in proteine
  • Brânză
  • Buget-friendly
  • Cina
  • coacere
  • Continut scazut de zahar
  • Din cuptor
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Frantuzesc
  • Iarna
  • Istoric
  • Italian
  • Mesa in familie
  • ouă
  • Paste
  • Paste / Fidea
  • Porc
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine
  • Usor
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Sufleu de legume la cuptor

    Sufleu de legume la cuptor

    76 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL