Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Friptura de pui la cuptor

0
90 Min
Uşor

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

8 
Pulpe de pui
100 g
Morcovi
200 g
Rosii
5 catei
Usturoi
28 g
MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga picant

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
254.72 kcal
Carbohidrați
5.75 g
Proteină
17.65 g
grăsimi
16.23 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

90 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se taie morcovul, rosia si usturoiul bucati. Se pun cele 8 copanele de pui (aproximativ 1 kg) in punga de gatit, impreuna cu legumele taiate.
Etapa 2
10 Min
Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga picant, inchide punga, se amesteca usor copanelele pentru a distribui uniform condimentele si se inteapa punga din loc în loc cu o furculita. Nu se adauga sare decat daca este necesar.
Etapa 3
60 Min
Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si coace totul timp de 60 de minute la foc mic (aprox 160 grade Celsius). Pentru o friptura mai crocanta, si taie si indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.
Friptura de pui la cuptor

Etapa 1 de 3

Se taie morcovul, rosia si usturoiul bucati. Se pun cele 8 copanele de pui (aproximativ 1 kg) in punga de gatit, impreuna cu legumele taiate.

Friptura de pui la cuptor

Etapa 2 de 3

Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga picant, inchide punga, se amesteca usor copanelele pentru a distribui uniform condimentele si se inteapa punga din loc în loc cu o furculita. Nu se adauga sare decat daca este necesar.

Friptura de pui la cuptor

Etapa 3 de 3

Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si coace totul timp de 60 de minute la foc mic (aprox 160 grade Celsius). Pentru o friptura mai crocanta, si taie si indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator