Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Friptura de porc cu sos de mustar
Cumpără acum

Friptura de porc cu sos de mustar

(0)
64 Min
Uşor
Cumpără acum
Atunci cand vrei o pauza de la salate, opteaza pentru o friptura de porc cu sos de mustar. E delicios si atat de simplu de facut!

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.5  kg
Carne de porc
0.5  lingurita
Piper negru
50  ml
Ulei de floarea soarelui
30  g
Mustar
15  g
Faina de grau
360  g
Castraveti murati
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
250  ml
Apa
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
3.5 g
Energie
434.4 kcal
grăsimi
22.2 g
Proteină
51.9 g
Informatie per portie

Instructiuni

64 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se condimenteaza carnea de porc cu sare si piper, se taie in bucati potrivite ca marime si se prajesc in ulei incins.
  • Etapa 2

    3 Min
    Se adauga peste porc mustarul, faina, castravetii murati taiati cuburi, MAGGI Felul Doi Legume si apa.
  • Etapa 3

    45 Min
    Se lasa pe foc sa fiarba pana scade sosul.
  • Etapa 4

    1 Min
    Serveste friptura de porc in sosul de mustar cald. Reteta merge de minune cu cartofi copti sau prajiti!
Friptura de porc cu sos de mustar

Etapa 1 de 4

Se condimenteaza carnea de porc cu sare si piper, se taie in bucati potrivite ca marime si se prajesc in ulei incins.

Friptura de porc cu sos de mustar

Etapa 2 de 4

Se adauga peste porc mustarul, faina, castravetii murati taiati cuburi, MAGGI Felul Doi Legume si apa.

Friptura de porc cu sos de mustar

Etapa 3 de 4

Se lasa pe foc sa fiarba pana scade sosul.

Friptura de porc cu sos de mustar

Etapa 4 de 4

Serveste friptura de porc in sosul de mustar cald. Reteta merge de minune cu cartofi copti sau prajiti!

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
6 + 8 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Anul Nou
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Fel principal
  • Keto-Friendly
  • Local
  • Patrimoniul
  • Sursa de proteine

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Friptura de pui cu bere la tigaie

    Friptura de pui cu bere la tigaie

    61 Min Intermediar
  • Friptura de pui la cuptor

    Friptura de pui la cuptor

    90 Min Uşor
  • Friptura de porc in vas de lut

    Friptura de porc in vas de lut

    100 Min Intermediar
  • Friptura de miel la cuptor

    Friptura de miel la cuptor

    87 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL