Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Friptura de miel la cuptor
Cumpără acum

Friptura de miel la cuptor

(0)
87 Min
Intermediar
Cumpără acum
Friptura de miel frageda...imbaiata in condimente. O bunatate!

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.5  kg
Carne de miel
200  ml
Vin rosu
1  capatana
Usturoi
1  lingurita
Piper negru
5  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
1  kg
Cartofi
200  g
Rosii
4  frunze
Dafin
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
23.9 g
Energie
413 kcal
grăsimi
15.8 g
Proteină
39.8 g
Informatie per portie

Instructiuni

87 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Spala carnea si portioneaza-o. Apoi toarna intr-o tava vinul rosu si aseaza carnea deasupra. Presara MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul boabe si foile de dafin.
  • Etapa 2

    12 Min
    Pregateste legumele: curata usturoiul, taie cartofii si rosiile. Apoi aseaza-le in tava, langa carnea de miel.
  • Etapa 3

    60 Min
    Acopera tava cu folie de aluminiu alimentara si pune-o la cuptor la 160 grade Celsius timp de 60 de minute.
Friptura de miel la cuptor

Etapa 1 de 3

Spala carnea si portioneaza-o. Apoi toarna intr-o tava vinul rosu si aseaza carnea deasupra. Presara MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul boabe si foile de dafin.

Friptura de miel la cuptor

Etapa 2 de 3

Pregateste legumele: curata usturoiul, taie cartofii si rosiile. Apoi aseaza-le in tava, langa carnea de miel.

Friptura de miel la cuptor

Etapa 3 de 3

Acopera tava cu folie de aluminiu alimentara si pune-o la cuptor la 160 grade Celsius timp de 60 de minute.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bogat in proteine
  • Cartofi
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Craciun
  • Cu carne
  • Din cuptor
  • european
  • Fel de mancare
  • Fel principal
  • Local
  • Mâncăruri împletite
  • miel
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Sare scăzută
  • Sezonier
  • Sursa de proteine
  • Toamna

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Friptura de pui cu bere la tigaie

    Friptura de pui cu bere la tigaie

    61 Min Intermediar
  • Friptura de pui la cuptor

    Friptura de pui la cuptor

    90 Min Uşor
  • Friptura de porc in vas de lut

    Friptura de porc in vas de lut

    100 Min Intermediar
  • Friptura de porc cu sos de mustar

    Friptura de porc cu sos de mustar

    64 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL