Friptura de miel la cuptor

bookmark_borderFel principal people6 access_time>60min Mediu
Friptura de miel frageda...imbaiata in condimente. O bunatate!

Ingrediente

  • 1½kg pulpa de miel
  • 200ml vin rosu sec
  • 1 capatana de usturoi
  • 4g foi de dafin
  • 20g piper boabe
  • 1 lingurita de MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 1kg cartofi
  • 200g rosii cherry

Mod de preparare

  1. Spala carnea si portioneaza-o. Apoi toarna intr-o tava vinul rosu si aseaza carnea deasupra. Presara MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul boabe si foile de dafin.

  2. Pregateste legumele: curata usturoiul, taie cartofii si rosiile. Apoi aseaza-le in tava, langa carnea de miel.

  3. Acopera tava cu folie de aluminiu alimentara si pune-o la cuptor la 160 grade Celsius timp de 60 de minute.

Sa aveti pofta!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta