Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Friptura de porc in vas de lut
Cumpără acum

Friptura de porc in vas de lut

(0)
100 Min
Intermediar
Cumpără acum
O friptura de porc este oricand o idee buna pentru masa in familie! Incearca aceasta reteta culinara indragita de multi dintre noi.

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
Carne de porc
100  ml
Apa plata
0.5  lingurita
Piper negru
2  lingurite
MAGGI Felul Doi Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
227.7 kcal
grăsimi
9 g
Proteină
34.2 g
Informatie per portie

Instructiuni

100 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Carnea de porc spalata se aranjeaza intr-o oala din lut. Atentie: oala din lut trebuie in prealabil lasata minim 10-15 minute in apa, altfel se sparge!
  • Etapa 2

    5 Min
    Se adauga piper si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga apa si se pune la cuptorul care a fost incalzit aproximativ 5 minute la 180 grade Celsius.
  • Etapa 3

    80 Min
    Se acopera cu capacul si se lasa in cuptor timp de 45-50 minute, se intoarce si se mai lasa fara capac timp de 30 min.
Friptura de porc in vas de lut

Etapa 1 de 3

: Pulpa de porc

Carnea de porc spalata se aranjeaza intr-o oala din lut. Atentie: oala din lut trebuie in prealabil lasata minim 10-15 minute in apa, altfel se sparge!

Friptura de porc in vas de lut

Etapa 2 de 3

: Apa, Piper negru, MAGGI Felul Doi Legume

Se adauga piper si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga apa si se pune la cuptorul care a fost incalzit aproximativ 5 minute la 180 grade Celsius.

Friptura de porc in vas de lut

Etapa 3 de 3

Se acopera cu capacul si se lasa in cuptor timp de 45-50 minute, se intoarce si se mai lasa fara capac timp de 30 min.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
7 + 6 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Din cuptor
  • Dupa amiaza
  • european
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Keto-Friendly
  • Local
  • Mâncăruri împletite
  • Mesa in familie
  • Patrimoniul
  • Porc
  • Prieteni
  • Staples
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine
  • Tocană
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Friptura de pui cu bere la tigaie

    Friptura de pui cu bere la tigaie

    61 Min Intermediar
  • Friptura de pui la cuptor

    Friptura de pui la cuptor

    90 Min Uşor
  • Friptura de porc cu sos de mustar

    Friptura de porc cu sos de mustar

    64 Min Uşor
  • Friptura de miel la cuptor

    Friptura de miel la cuptor

    87 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL