Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Friptura de berbecut

0
372 Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

3 kg
Berbecut
1 l
Vin rosu
2 frunze
Dafin
5 g
Piper negru
250 ml
Apa
6 catei
Usturoi
20 g
MAGGI Felul Doi Legume

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
838.9 kcal
Proteină
76.6 g
Carbohidrați
4.59 g
grăsimi
46.6 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

372 Minutes
Etapa 1
240 Min
Se ia carnea de berbecut, se spala bine si se tine la marinat cam 4 ore.
Etapa 2
7 Min
Marinata se face amestecand 800 ml vin rosu, foile de dafin, piperul si apa.
Etapa 3
5 Min
Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, MAGGI Felul Doi Legume si marinata.
Etapa 4
120 Min
Se tine 2 ore la 180 grade Celsius, acoperit in cuptor. Inainte de a stinge focul se adauga restul de vin rosu.
Friptura de berbecut

Etapa 1 de 4

Se ia carnea de berbecut, se spala bine si se tine la marinat cam 4 ore.

Friptura de berbecut

Etapa 2 de 4

Marinata se face amestecand 800 ml vin rosu, foile de dafin, piperul si apa.

Friptura de berbecut

Etapa 3 de 4

Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, MAGGI Felul Doi Legume si marinata.

Friptura de berbecut

Etapa 4 de 4

Se tine 2 ore la 180 grade Celsius, acoperit in cuptor. Inainte de a stinge focul se adauga restul de vin rosu.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator