Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Friptura de berbecut
Cumpără acum

Friptura de berbecut

(1)
372 Min
Intermediar
Cumpără acum
Suculenta si cu un gust unic, friptura de berbecut este un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Pentru a te bucura de o astfel de friptura asa cum se cuvine, este esential sa o prepari corespunzator, adica in tihna cu toata atentia cuvenita detaliilor. Reteta de friptura de berbecut este, intr-adevar, mai migaloasa in comparatie cu prepararea altor fripturi, insa procesul de pregatire si durata totala de pregatire a acesteia merita toata asteptarea! La final, dupa ce o vei scoate din cuptor, vei avea parte de un rasfat culinar cu totul si cu totul special, iar bucuria va fi si mai mare daca vei servi masa in compania familiei si a prietenilor dragi, cu care, poate, nu te-ai mai intalnit de ceva vreme. Asadar, daca esti in cautarea unei retete de fripturi cu un gust deosebit, pentru un pranz delicios, reteta de friptura de berbecut ar putea fi raspunsul cautarilor tale.

Ingrediente

14 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 14 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  kg
Berbecut
1  l
Vin rosu
2  frunze
Dafin
0.5  lingurita
Piper negru
250  ml
Apa
6  catei
Usturoi
20  g
MAGGI Felul Doi Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
2.4 g
Energie
478.7 kcal
grăsimi
26.6 g
Proteină
43.7 g
Informatie per portie

Instructiuni

372 Minutes
  • Etapa 1

    240 Min
    Se ia carnea de berbecut, se spala bine si se tine la marinat cam 4 ore.
  • Etapa 2

    7 Min
    Marinata se face amestecand 800 ml vin rosu, foile de dafin, piperul si apa.
  • Etapa 3

    5 Min
    Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, MAGGI Felul Doi Legume si marinata.
  • Etapa 4

    120 Min
    Se tine 2 ore la 180 grade Celsius, acoperit in cuptor. Inainte de a stinge focul se adauga restul de vin rosu.
Friptura de berbecut

Etapa 1 de 4

Se ia carnea de berbecut, se spala bine si se tine la marinat cam 4 ore.

Friptura de berbecut

Etapa 2 de 4

Marinata se face amestecand 800 ml vin rosu, foile de dafin, piperul si apa.

Friptura de berbecut

Etapa 3 de 4

Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, MAGGI Felul Doi Legume si marinata.

Friptura de berbecut

Etapa 4 de 4

Se tine 2 ore la 180 grade Celsius, acoperit in cuptor. Inainte de a stinge focul se adauga restul de vin rosu.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 12 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Din cuptor
  • european
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Fierbere
  • Gătit lent
  • Gratar
  • Istoric
  • Keto-Friendly
  • Local
  • Mesa in familie
  • miel
  • Patrimoniul
  • Pentru doi
  • Pranz
  • Sursa de proteine

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Friptura de pui cu bere la tigaie

    Friptura de pui cu bere la tigaie

    61 Min Intermediar
  • Friptura de pui la cuptor

    Friptura de pui la cuptor

    90 Min Uşor
  • Friptura de porc in vas de lut

    Friptura de porc in vas de lut

    100 Min Intermediar
  • Friptura de porc cu sos de mustar

    Friptura de porc cu sos de mustar

    64 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL