Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Fasole cu zeama de legume si carnati
Cumpără acum

Fasole cu zeama de legume si carnati

(0)
591 Min
Provocator
Cumpără acum
Aceasta mancare de fasole cu zeama de legume si carnati te va relaxa si iti va reda buna dispozitie garantat. Serveste-o pe inserat, alaturi de cei dragi.

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Fasole
100  g
Morcov
50  g
Telina
2  frunze
Dafin
10  g
Ulei de floarea soarelui
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
500  g
Carnati
3  linguri
Suc de rosii
1  lingurita
Oregano
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
20.7 g
Energie
366.6 kcal
grăsimi
23.7 g
Proteină
17.4 g
Informatie per portie

Instructiuni

591 Minutes
  • Etapa 1

    480 Min
    Se pune fasolea la inmuiat intr-un litru de apa, cu o seara inainte de a fi pregatita.
  • Etapa 2

    5 Min
    A doua zi, se pune fasolea intr-o oala, se maruntesc morcovii si telina si se adauga peste fasole.
  • Etapa 3

    80 Min
    Se acopera 3 sferturi din oala cu apa, se adauga frunzele de dafin, si se pune la fiert.
  • Etapa 4

    2 Min
    Se adauga uleiul in oala, impreuna cu MAGGI Felul Doi Legume.
  • Etapa 5

    1 Min
    Se acopera cu un capac pentru a grabi fierberea.
  • Etapa 6

    3 Min
    Intr-o tigaie se adauga carnatii taiati in bucati mici si se prajesc pana capata o culoare aurie.
  • Etapa 7

    3 Min
    Odata prajiti, carnatii se adauga in oala cu fasole si se amesteca.
  • Etapa 8

    5 Min
    Se taie marunt ceapa si se caleste. Se adauga sucul de rosii si se lasa pe foc inca 1 minut amestecand continuu. Intreaga compozitie se adauga apoi peste mancarea de fasole.
  • Etapa 9

    10 Min
    Se asezoneaza cu MAGGI Felul Doi Legume dupa gust si se mai lasa putin la fiert.
  • Etapa 10

    2 Min
    Se opreste focul si se presara oregano deasupra mancarii din cratita. Se serveste calda.
Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 1 de 10

Se pune fasolea la inmuiat intr-un litru de apa, cu o seara inainte de a fi pregatita.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 2 de 10

A doua zi, se pune fasolea intr-o oala, se maruntesc morcovii si telina si se adauga peste fasole.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 3 de 10

Se acopera 3 sferturi din oala cu apa, se adauga frunzele de dafin, si se pune la fiert.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 4 de 10

Se adauga uleiul in oala, impreuna cu MAGGI Felul Doi Legume.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 5 de 10

Se acopera cu un capac pentru a grabi fierberea.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 6 de 10

Intr-o tigaie se adauga carnatii taiati in bucati mici si se prajesc pana capata o culoare aurie.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 7 de 10

Odata prajiti, carnatii se adauga in oala cu fasole si se amesteca.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 8 de 10

Se taie marunt ceapa si se caleste. Se adauga sucul de rosii si se lasa pe foc inca 1 minut amestecand continuu. Intreaga compozitie se adauga apoi peste mancarea de fasole.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 9 de 10

Se asezoneaza cu MAGGI Felul Doi Legume dupa gust si se mai lasa putin la fiert.

Fasole cu zeama de legume si carnati

Etapa 10 de 10

Se opreste focul si se presara oregano deasupra mancarii din cratita. Se serveste calda.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 10 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Balcanic
  • Baza de tomate
  • braising
  • Buget-friendly
  • Cârnați
  • Castron
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • Din tigaie
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Fierbere
  • Fuziune
  • Gătit lent
  • Iarna
  • Legume / Lentile / Fasole
  • legumele
  • Local
  • Mesa in familie
  • Pranz
  • Resturi
  • supe
  • Sursa de proteine
  • Tocană
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Fasole batuta cu usturoi si mustar

    Fasole batuta cu usturoi si mustar

    227 Min Intermediar
  • Supa crema de praz cu broccoli si fasole alba

    Supa crema de praz cu broccoli si fasole alba

    42 Min Uşor
  • Iahnie de fasole

    Iahnie de fasole

    43 Min Uşor
  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura

    96 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL