Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Fasole batuta cu usturoi si mustar
Cumpără acum

Fasole batuta cu usturoi si mustar

(0)
227 Min
Intermediar
Cumpără acum
Fasolea batuta este un preparat iubit de multi romani. Descopera si tu reteta noastra!

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Fasole alba
0.5  lingurita
Piper negru
3  frunze
Dafin
110  g
Ceapa
20  g
Sos de mustar
60  ml
Ulei de floarea soarelui
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
1  lingurita
Boia dulce
4  catei
Usturoi
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
16.5 g
Energie
176.9 kcal
grăsimi
10.5 g
Proteină
4.9 g
Informatie per portie

Instructiuni

227 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.
  • Etapa 2

    180 Min
    Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.
  • Etapa 3

    2 Min
    La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.
  • Etapa 4

    3 Min
    Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.
  • Etapa 5

    4 Min
    Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.
  • Etapa 6

    1 Min
    Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.
  • Etapa 7

    1 Min
    In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.
  • Etapa 8

    30 Min
    Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.
  • Etapa 9

    1 Min
    Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.
Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 1 de 9

Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 2 de 9

Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 3 de 9

La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 4 de 9

Etapa 4

Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 5 de 9

Etapa 5

Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 6 de 9

Etapa 6

Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 7 de 9

Etapa 7

In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 8 de 9

Etapa 8

Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 9 de 9

Etapa 9

Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Antreu
  • Aperitive
  • Continut scazut de zahar
  • Dupa amiaza
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Garnitura
  • Gustare
  • Legume / Lentile / Fasole
  • legumele
  • Local
  • Mică masă
  • Morrocan
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de fibre
  • Tocană
  • Turcesc

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Supa crema de praz cu broccoli si fasole alba

    Supa crema de praz cu broccoli si fasole alba

    42 Min Uşor
  • Iahnie de fasole

    Iahnie de fasole

    43 Min Uşor
  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura

    96 Min Intermediar
  • Ciorba de cartofi cu fasole

    Ciorba de cartofi cu fasole

    40 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL