Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Iahnie de fasole
Cumpără acum

Iahnie de fasole

(0)
43 Min
Uşor
Cumpără acum
Pentru un pranz traditional, incearca aceasta iahnie de fasole. Prepara aceasta reteta de post rapid si usor, pentru cei dragi.

Ingrediente

2 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Fasole rosie la conserva
200  g
Ceapa
3  catei
Usturoi
1  legatura
Cimbru proaspat
30  g
Pasta de tomate
0.5  lingurita
MAGGI Secretul Gustului Legume
0.33  lingurita
Piper negru
1  legatura
Patrunjel proaspat
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
36.6 g
Energie
193.7 kcal
grăsimi
1.4 g
Proteină
10.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

43 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei lungit cu apa.
  • Etapa 2

    3 Min
    Se adauga fasolea scursa de apa, cimbrul, pasta de rosii, o cana de apa si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 3

    30 Min
    Se lasa pe foc pana cand fierbe, se potriveste gustul cu sare si piper si se mai adauga o mana de patrunjel tocat.
Iahnie de fasole

Etapa 1 de 3

Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei lungit cu apa.

Iahnie de fasole

Etapa 2 de 3

Se adauga fasolea scursa de apa, cimbrul, pasta de rosii, o cana de apa si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Iahnie de fasole

Etapa 3 de 3

Se lasa pe foc pana cand fierbe, se potriveste gustul cu sare si piper si se mai adauga o mana de patrunjel tocat.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
10 + 9 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Baza de tomate
  • Bogat in fibre
  • Bogat in proteine
  • braising
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Gătit în ghiveci
  • Gătit lent
  • Legume / Lentile / Fasole
  • Local
  • Mesa in familie
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Sub 300 Kcal
  • supe
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine
  • Usor
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Iahnie de cartofi de post

    Iahnie de cartofi de post

    37 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL