Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

0
62 Min
Intermediar

Ingrediente

-
2 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Dovlecel
100 g
Ceapa
2 catei
Usturoi
100 g
Rosii
60 g
Ardei gras
3 linguri
Ulei de masline
100 ml
Apa
30 g
Orez
2 g
Cimbru uscat
10 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
200 g
Cascaval

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
710.13 kcal
Proteină
29.2 g
Carbohidrați
33.07 g
grăsimi
52.29 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

62 Minutes
Etapa 1
4 Min
Dovlecelul se spala, se taie in jumatate pe lungime, se scobeste in interior in asa fel incat peretii sa nu depaseasca 1/2cm in grosime
Etapa 2
4 Min
Miezul dovlecelului se toaca si se pune intr-o tigaie impreuna cu celelalte legume, tocate in prealabil, cu ulei si apa.
Etapa 3
6 Min
Se soteaza legumele, se adauga si orezul si se mai lasa pe foc 5-6 minute.
Etapa 4
5 Min
Dupa caz si nevoie se mai adauga apa.
Etapa 5
2 Min
Se adauga cimbrul si MAGGI Secretul Gustului Legume, se amesteca bine si se ia de pe foc.
Etapa 6
25 Min
Se umplu jumatatile de dovlecel cu amestecul rezultat si se dau la cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 20 de minute.
Etapa 7
16 Min
Se scoate tava din cuptor, se acopera cu cascavalul razuit, se mai lasa in cuptor pentru alte 15 minute.
Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

Etapa 1 de 7

Dovlecelul se spala, se taie in jumatate pe lungime, se scobeste in interior in asa fel incat peretii sa nu depaseasca 1/2cm in grosime

Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

Etapa 2 de 7

Miezul dovlecelului se toaca si se pune intr-o tigaie impreuna cu celelalte legume, tocate in prealabil, cu ulei si apa.

Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

Etapa 3 de 7

Se soteaza legumele, se adauga si orezul si se mai lasa pe foc 5-6 minute.

Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

Etapa 4 de 7

Dupa caz si nevoie se mai adauga apa.

Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

Etapa 5 de 7

Se adauga cimbrul si MAGGI Secretul Gustului Legume, se amesteca bine si se ia de pe foc.

Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

Etapa 6 de 7

Se umplu jumatatile de dovlecel cu amestecul rezultat si se dau la cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 20 de minute.

Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

Etapa 7 de 7

Se scoate tava din cuptor, se acopera cu cascavalul razuit, se mai lasa in cuptor pentru alte 15 minute.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator