Budinca de cartofi cu dovlecei

Maggi info popup felul doi

Descopera noul MAGGI Felul Doi

Descopera
bookmark_borderFelul Doi people4 access_time<60min Mediu
Un preparat confortabil pentru toata familia - budinca de cartofi cu dovlecei! Afla aici reteta.

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 10g MAGGI Felul Doi Legume
  • 70ml ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 250g branza
  • 1 legatura marar
  • 100ml lapte
  • 4 oua
  • sare, optional
  • 5g piper

Mod de preparare

  1. Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie rondele.

  2. Se curata dovleceii, se taie rondele si se oparesc 5 minute in apa clocotita cu MAGGI Felul Doi Legume.

  3. Intr-un vas uns cu ulei se aseaza ceapa verde tocata, un strat de rondele de cartofi si unul de dovlecei.

  4. Se presara deasupra branza amestecata cu 1/2 legatura marar. Se repeta ordinea straturilor pana se termina compozitia.

  5. Separat, se amesteca laptele cu oulele batute, sarea, piperul si restul de mararul si se toarna totul peste legume. 

  6. Se da compozitia la cuptor pentru 30 minute. 

Serveste cu placere alaturi de cei dragi!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta