Budinca de cartofi cu ciuperci

Maggi info popup felul doi

Descopera noul MAGGI Felul Doi

Descopera
bookmark_borderFelul Doi people4 access_time<60min Mediu
Budinca de cartofi cu branza si ciuperci este cu siguranta o reteta ce o vor iubi toti ai casei.

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 300g branza de vaci
  • 200g telemea
  • 100g unt
  • 4 oua
  • 150g ciuperci conserva
  • 200ml smantana
  • 25g faina
  • 10g MAGGI Felul Doi Legume
  • 50ml ulei
  • 50g pesmet
  • 5g piper

Mod de preparare

  1. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii.

  2. Se amesteca cele doua feluri de branza cu 60g unt, ouale batute bine, ciupercile taiate felii, smantana, faina si MAGGI Felul Doi Legume.

  3. Intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza un strat de cartofi, un strat din amestecul de branza si ciuperci, pana se termina cartofii si amestecul, ultimul strat fiind de cartofi.

  4. Se pun deasupra cubulete din restul de unt si se coace la cuptor 30 minute.

Incredibil de delicios!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta