Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Echilibreaza-ti masa
My Menu IQ™ va ajuta sa selectati un meniu echilibrat din punct de vedere nutritional pe o scara de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.
What does it mean?
Good Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Supa crema de rosii
Budinca de cartofi cu ciuperci
70 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
54 22.3g / 54%
28 26.7g / 28%
18 17.2g / 18%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Mare echilibru (70 - 100)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Budinca de cartofi cu ciuperci

(0)
70 Min
Intermediar
Reteta de budinca de cartofi cu branza si ciuperci este cu siguranta o mancare pe care o vor iubi toti ai casei. Este o varianta excelenta pentru vegetarieni, dar si pentru cei care vor sa se bucure de o masa copioasa fara carne. Aceasta budinca se face din ingrediente pe placul tuturor, chiar si a celor mai pretentiosi la mancare. Ciupercile sunt o sursa buna de proteine, ele fiind bogate si in potasiu, seleniu, vitaminele B, riboflavina si niacina. Proteinele se gasesc si in lactatele si ouale din reteta, care au de asemenea un continut ridicat de potasiu, vitamina A si vitamina D. Cartofii au zero grasimi si colesterol, putine calorii, fiind bogati in nutrienti precum potasiu si vitamina C. Budinca de cartofi cu branza este ideala pentru pranz sau cina. Este o reteta consistenta, gustoasa, sanatoasa si usor de preparat atunci cand iti doresti sa-i impresionezi si sa-i rasfeti pe cei dragi cu bucate alese.
The author of the recipe is : -

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Cartofi
200  g
Branza
25  g
Unt
4 
Oua
150  g
Ciuperci la conserva
200  ml
Smantana
25  g
Faina de grau
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
10  ml
Ulei de floarea soarelui
50  g
Pesmet
0.33  lingurita
Piper negru

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
26.73 g
Energie
377.51 kcal
grăsimi
22.37 g
Proteină
17.25 g
Informatie per portie

Instructiuni

70 Minutes
  • Etapa 1

    20 Min
    Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii.
  • Etapa 2

    10 Min
    Se amesteca cele doua feluri de branza cu 50g unt, ouale batute bine, ciupercile taiate felii, smantana, faina si MAGGI Felul Doi Legume.
  • Etapa 3

    10 Min
    Intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza un strat de cartofi, un strat din amestecul de branza si ciuperci, pana se termina cartofii si amestecul, ultimul strat fiind de cartofi.
  • Etapa 4

    30 Min
    Se coace la cuptor 30 minute.
Budinca de cartofi cu ciuperci

Etapa 1 de 4

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii.

Budinca de cartofi cu ciuperci

Etapa 2 de 4

Se amesteca cele doua feluri de branza cu 50g unt, ouale batute bine, ciupercile taiate felii, smantana, faina si MAGGI Felul Doi Legume.

Budinca de cartofi cu ciuperci

Etapa 3 de 4

Intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza un strat de cartofi, un strat din amestecul de branza si ciuperci, pana se termina cartofii si amestecul, ultimul strat fiind de cartofi.

Budinca de cartofi cu ciuperci

Etapa 4 de 4

Se coace la cuptor 30 minute.

Reteta in format PDF