Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de vacuta

0
55 Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

1000 mg
Rasol de vitel
100 g
Ardei gras
100 g
Ceapa
100 g
Morcov
100 g
Telina
80 g
Mazare boabe
80 g
Fasole verde pastai
100 g
Cartofi
1 legatura
Leustean
1 legatura
Patrunjel proaspat
20 ml
Ulei de floarea soarelui
3 g
Piper negru
10 g
Sare
200 g
Pasta de tomate
5 g
Suc de lamaie
100 g
Pastarnac

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
118.06 kcal
Carbohidrați
12.95 g
Proteină
3.67 g
grăsimi
4.6 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

55 Minutes
Etapa 1
10 Min
Spala si taie carnea cubulete, apoi pune-o la fiert in cam 3 L apa. Indeparteaza spuma din cand in cand.
Etapa 2
15 Min
Pregateste legumele. Spala si curata ceapa, ardeiul gras, morcovul, telina si pastarnacul. Caleste-le in putin ulei. Cand sunt gata, adauga legumele in ciorba.
Etapa 3
5 Min
Cand carnea este aproape fiarta, adauga un MAGGI Cub de Vita si piperul.
Etapa 4
20 Min
Taie cartofii cubulete si adauga-i in ciorba, alaturi de bulion, fasolea verde si mazarea. Lasa in continuare la fiert cam 15 minute.
Etapa 5
5 Min
Adauga sucul de lamaie si decoreaza ciorba cu frunze de patrunjel sau leustean.
Ciorba de vacuta

Etapa 1 de 5

Spala si taie carnea cubulete, apoi pune-o la fiert in cam 3 L apa. Indeparteaza spuma din cand in cand.

Ciorba de vacuta

Etapa 2 de 5

Pregateste legumele. Spala si curata ceapa, ardeiul gras, morcovul, telina si pastarnacul. Caleste-le in putin ulei. Cand sunt gata, adauga legumele in ciorba.

Ciorba de vacuta

Etapa 3 de 5

Cand carnea este aproape fiarta, adauga un MAGGI Cub de Vita si piperul.

Ciorba de vacuta

Etapa 4 de 5

Taie cartofii cubulete si adauga-i in ciorba, alaturi de bulion, fasolea verde si mazarea. Lasa in continuare la fiert cam 15 minute.

Ciorba de vacuta

Etapa 5 de 5

Adauga sucul de lamaie si decoreaza ciorba cu frunze de patrunjel sau leustean.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator