Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciorba de burta
Cumpără acum

Ciorba de burta

(0)
73 Min
Provocator
Cumpără acum
Iti amintesti de mesele de pranz din copilarie? Le serveai, poate, undeva la tara. Erau pregatite, de fiecare data cu multa dragoste, de mama sau de bunica... Chiar daca anii trec, astfel de momente vor ramane pentru totdeauna intiparite in sufletul nostru. Zambetul mamei sau al bunicii, atmosfera de masa savurata in familie, acea ciorba de burta care doar acasa parea ca iese atat de gustoasa. Ce ar fi daca ai retrai bucuriile simple de atunci? Invita-i pe cei dragi la tine si fa-ti curaj sa pregatesti o ciorba de burta… ca la mama acasa! Intr-adevar, reteta de ciorba de burta este mai migaloasa si presupune mai mult timp in comparatie cu prepararea altor ciorbe, insa orele dedicate vor merita: la final, ciorba iti va aminti de gustul inconfundabil al copilariei de-odinioara… Atentie, insa: pe langa ingredientele esentiale pe care ti le vom prezenta in continuare, adauga un strop esential de dragoste - da intotdeauna savoare mancarii!

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4  catei
Usturoi
2  linguri
Otet
200  g
Smantana
20  g
Hrean
2  l
Apa
50  g
Ceapa
70  g
Morcov
100  g
Oua
60  g
Pastarnac
20  g
MAGGI Cub de Vita
150  g
Burta de vita
1  bucata
Picior de vita
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
7.9 g
Energie
299.8 kcal
grăsimi
24.3 g
Proteină
11.4 g
Informatie per portie

Instructiuni

73 Minutes
  • Etapa 1

    30 Min
    Burta si piciorul de vita se pun in apa rece la fiert, se spumeaza si se lasa la foc potrivit.
  • Etapa 2

    20 Min
    Se curata si se adauga morcovii taiati felii, pastarnacul taiat cuburi si ceapa tocata marunt, se lasa la foc pana se fierbe burta, apoi se strecoara.
  • Etapa 3

    3 Min
    Burta se taie apoi fideluta si se adauga inapoi in zeama ramasa de la fiert impreuna cu cele 2 Cuburi MAGGI de Vita.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se pune la foc si se da mai incet atunci cand ajunge sa clocoteasca.
  • Etapa 5

    3 Min
    Se amesteca 5 galbenusuri cu smantana, sare si piper.
  • Etapa 6

    3 Min
    Din zeama fierbinte se pune putin cate putin in amestecul de smantana, pana cand ajunge aproape de temperatura compozitiei din oala.
  • Etapa 7

    5 Min
    Apoi, se adauga compozitia in oala, impreuna cu piciorul de vita si legumele fierte si se ia de pe foc.
  • Etapa 8

    2 Min
    La servire, se acreste cu otet sau zeama de lamaie.
  • Etapa 9

    2 Min
    Se poate adauga in ciorba si usturoi pisat cu hrean ras si putina smantana.
Ciorba de burta

Etapa 1 de 9

Burta si piciorul de vita se pun in apa rece la fiert, se spumeaza si se lasa la foc potrivit.

Ciorba de burta

Etapa 2 de 9

Se curata si se adauga morcovii taiati felii, pastarnacul taiat cuburi si ceapa tocata marunt, se lasa la foc pana se fierbe burta, apoi se strecoara.

Ciorba de burta

Etapa 3 de 9

Burta se taie apoi fideluta si se adauga inapoi in zeama ramasa de la fiert impreuna cu cele 2 Cuburi MAGGI de Vita.

Ciorba de burta

Etapa 4 de 9

Se pune la foc si se da mai incet atunci cand ajunge sa clocoteasca.

Ciorba de burta

Etapa 5 de 9

Se amesteca 5 galbenusuri cu smantana, sare si piper.

Ciorba de burta

Etapa 6 de 9

Din zeama fierbinte se pune putin cate putin in amestecul de smantana, pana cand ajunge aproape de temperatura compozitiei din oala.

Ciorba de burta

Etapa 7 de 9

Apoi, se adauga compozitia in oala, impreuna cu piciorul de vita si legumele fierte si se ia de pe foc.

Ciorba de burta

Etapa 8 de 9

La servire, se acreste cu otet sau zeama de lamaie.

Ciorba de burta

Etapa 9 de 9

Se poate adauga in ciorba si usturoi pisat cu hrean ras si putina smantana.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
5 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bază de lapte / cremă
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Fierbere
  • Gătit lent
  • Gustare
  • Gustare
  • legumele
  • Local
  • Mesa in familie
  • ouă
  • Patrimoniul
  • Pentru doi
  • Pranz
  • Sub 300 Kcal
  • Supa
  • Supă
  • supe
  • Sursa de proteine
  • Tocană
  • Vită

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de leurda

    Ciorba de leurda

    63 Min Intermediar
  • Ciorba cu perisoare de peste

    Ciorba cu perisoare de peste

    51 Min Intermediar
  • Ciorba de cartofi cu carnati

    Ciorba de cartofi cu carnati

    66 Min Uşor
  • Ciorba de perisoare

    Ciorba de perisoare

    69 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL