Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciorba de perisoare
Cumpără acum

Ciorba de perisoare

(0)
69 Min
Intermediar
Cumpără acum
O ciorba de perisoare cu smantana ce iti va incalzi sufletul!

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
60  ml
Ulei de floarea soarelui
300  g
Ceapa
70  g
Morcov
200  g
Telina
260  g
Rosii
110  g
Ardei gras
300  g
Carne tocata de pui
150  g
Orez
1 
Ou
1  felie
Paine
5  g
MAGGI Bors Legume
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
15  g
Pasta de tomate
200  ml
Smantana
1  legatura
Leustean
20  ml
Suc de lamaie
2  l
Apa plata
100  g
Pastarnac
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
29 g
Energie
307.3 kcal
grăsimi
15.8 g
Proteină
12.5 g
Informatie per portie

Instructiuni

69 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.
  • Etapa 2

    30 Min
    Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.
  • Etapa 3

    15 Min
    Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.
  • Etapa 4

    5 Min
    Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.
  • Etapa 5

    4 Min
    La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.
Ciorba de perisoare

Etapa 1 de 5

Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.

Ciorba de perisoare

Etapa 2 de 5

Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.

Ciorba de perisoare

Etapa 3 de 5

Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.

Ciorba de perisoare

Etapa 4 de 5

Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.

Ciorba de perisoare

Etapa 5 de 5

La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
10 + 2 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Balcanic
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Dupa amiaza
  • Fel principal
  • Fierbere
  • Iarna
  • International
  • legumele
  • Local
  • Mesa in familie
  • Mică masă
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Pui
  • Sare scăzută
  • Sport
  • Supa
  • Supă
  • supe
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de burta

    Ciorba de burta

    73 Min Provocator
  • Ciorba de leurda

    Ciorba de leurda

    63 Min Intermediar
  • Ciorba cu perisoare de peste

    Ciorba cu perisoare de peste

    51 Min Intermediar
  • Ciorba de cartofi cu carnati

    Ciorba de cartofi cu carnati

    66 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL