Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Echilibreaza-ti masa
My Menu IQ™ va ajuta sa selectati un meniu echilibrat din punct de vedere nutritional pe o scara de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.
What does it mean?
Mare echilibru
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare
69 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
47 15.7g / 47%
37 28.9g / 37%
16 12.5g / 16%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Mare echilibru (70 - 100)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Ciorba de perisoare

(0)
69 Min
Intermediar
O ciorba de perisoare cu smantana ce iti va incalzi sufletul!

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
60  ml
Ulei de floarea soarelui
300  g
Ceapa
70  g
Morcov
200  g
Telina
260  g
Rosii
110  g
Ardei gras
300  g
Carne tocata de pui
150  g
Orez
1 
Ou
1  felie
Paine
15  g
Pasta de tomate
200  ml
Smantana
1  legatura
Leustean
20  ml
Suc de lamaie
2  l
Apa plata
100  g
Pastarnac

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
28.95 g
Energie
307.26 kcal
grăsimi
15.78 g
Proteină
12.5 g
Informatie per portie

Instructiuni

69 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.
  • Etapa 2

    30 Min
    Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.
  • Etapa 3

    15 Min
    Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.
  • Etapa 4

    5 Min
    Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.
  • Etapa 5

    4 Min
    La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.
Ciorba de perisoare

Etapa 1 de 5

Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.

Ciorba de perisoare

Etapa 2 de 5

Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.

Ciorba de perisoare

Etapa 3 de 5

Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.

Ciorba de perisoare

Etapa 4 de 5

Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.

Ciorba de perisoare

Etapa 5 de 5

La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.

Reteta in format PDF