Ciorba de vacuta

bookmark_borderCiorba people8 access_timePeste 60 minute Mediu
Incearca reteta gustoasa de ciorba de vacuta pentru o masa in familie alaturi de cei dragi.

Ingrediente

  • 1 kg rasol de vitel
  • 100g de ardei gras
  • 100g ceapa
  • 100g morcov
  • 100g telina
  • 100g pastarnac
  • 80g de mazare din conserva
  • 80g fasole verde din conserva
  • 100g cartofi
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 MAGGI Cub de Vita
  • 20ml de ulei
  • 3g de piper
  • 10g de sare
  • 200g de pasta de tomate
  • Sucul de la o lamaie

Mod de preparare

  1. Spala si taie carnea cubulete, apoi pune-o la fiert in cam 3 L apa. Indeparteaza spuma din cand in cand.

  2. Pregateste legumele. Spala si curata ceapa, ardeiul gras, morcovul, telina si pastarnacul. Caleste-le in putin ulei. Cand sunt gata, adauga legumele in ciorba.

  3. Cand carnea este aproape fiarta, adauga un MAGGI Cub de Vita si piperul.

  4. Taie cartofii cubulete si adauga-i in ciorba, alaturi de bulion, fasolea verde si mazarea. Lasa in continuare la fiert cam 15 minute.

  5. Adauga sucul de lamaie si decoreaza ciorba cu frunze de patrunjel sau leustean.

Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta