Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de porc

0
52 Min
Intermediar

Ingrediente

-
12 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

100 g
Morcov
100 g
Telina
100 g
Radacina de patrunjel
100 g
Pastarnac
100 g
Ceapa
1 kg
Carne de porc
2 
Oua
50 g
Orez alb
3 l
Apa
100 g
Smantana
1 legatura
Marar
5 ml
Suc de lamaie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
76.27 g
Proteină
5.36 g
Carbohidrați
9.11 g
Energie
745.82 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

52 Minutes
Etapa 1
7 Min
Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.
Etapa 2
5 Min
Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.
Etapa 3
3 Min
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Etapa 4
5 Min
Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.
Etapa 5
3 Min
Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.
Etapa 6
2 Min
Mararul verde se spala si se taie marunt.
Etapa 7
15 Min
Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).
Etapa 8
7 Min
Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.
Etapa 9
5 Min
Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.
Ciorba de porc

Etapa 1 de 9

Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.

Ciorba de porc

Etapa 2 de 9

Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.

Ciorba de porc

Etapa 3 de 9

Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 4 de 9

Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.

Ciorba de porc

Etapa 5 de 9

Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.

Ciorba de porc

Etapa 6 de 9

Mararul verde se spala si se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 7 de 9

Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).

Ciorba de porc

Etapa 8 de 9

Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.

Ciorba de porc

Etapa 9 de 9

Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator