Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Echilibreaza-ti masa
My Menu IQ™ va ajuta sa selectati un meniu echilibrat din punct de vedere nutritional pe o scara de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.
What does it mean?
Mare echilibru
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Ciorba de porc
Ciorba de porc
52 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
35 6.9g / 35%
20 9.2g / 20%
45 20g / 45%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Mare echilibru (70 - 100)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Ciorba de porc

(0)
52 Min
Intermediar
Probabil ca ai incercat pana acum bine-cunoscuta reteta de ciorba de pui a la grec, al carei gust iti rasfata de fiecare data papilele gustative. Ce ai zice, insa, de o noua reteta, la fel de gustoasa, pe care sa o experimentezi in bucatarie? Este vorba despre reteta de ciorba de porc a la grec. Are un nivel mediu de dificultate, se prepara in maximum saizeci de minute si este o alegere perfecta pentru un pranz servit alaturi de ceilalti membri ai familiei. In plus, are un gust destul de asemanator cu mult indragita ciorba de burta, dar, spre deosebire de aceasta, ciorba de porc a la grec se prepara mai usor, ceea ce o transforma intr-un fel de mancare excelent pentru zilele in care nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit. Descopera in continuare care sunt ingredientele esentiale ce dau gust ciorbei de porc a la grec si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi, astfel incat sa te bucuri de un pranz absolut delicios alaturi de cei dragi!

Ingrediente

12 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  g
Morcov
100  g
Telina
100  g
Radacina de patrunjel
100  g
Pastarnac
100  g
Ceapa
1  kg
Pulpa de porc
2 
Oua
50  g
Orez
3  l
Apa
100  g
Smantana
1  legatura
Marar
5  ml
Suc de lamaie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
9.26 g
Energie
183.91 kcal
grăsimi
6.95 g
Proteină
20.01 g
Informatie per portie

Instructiuni

52 Minutes
  • Etapa 1

    7 Min
    Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.
  • Etapa 2

    5 Min
    Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.
  • Etapa 3

    3 Min
    Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
  • Etapa 4

    5 Min
    Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.
  • Etapa 5

    3 Min
    Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.
  • Etapa 6

    2 Min
    Mararul verde se spala si se taie marunt.
  • Etapa 7

    15 Min
    Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).
  • Etapa 8

    7 Min
    Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.
  • Etapa 9

    5 Min
    Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.
Ciorba de porc

Etapa 1 de 9

Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.

Ciorba de porc

Etapa 2 de 9

Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.

Ciorba de porc

Etapa 3 de 9

Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 4 de 9

Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.

Ciorba de porc

Etapa 5 de 9

Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.

Ciorba de porc

Etapa 6 de 9

Mararul verde se spala si se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 7 de 9

Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).

Ciorba de porc

Etapa 8 de 9

Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.

Ciorba de porc

Etapa 9 de 9

Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.

Reteta in format PDF