Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciorba de porc
Cumpără acum

Ciorba de porc

(0)
52 Min
Intermediar
Cumpără acum
Probabil ca ai incercat pana acum bine-cunoscuta reteta de ciorba de pui a la grec, al carei gust iti rasfata de fiecare data papilele gustative. Ce ai zice, insa, de o noua reteta, la fel de gustoasa, pe care sa o experimentezi in bucatarie? Este vorba despre reteta de ciorba de porc a la grec. Are un nivel mediu de dificultate, se prepara in maximum saizeci de minute si este o alegere perfecta pentru un pranz servit alaturi de ceilalti membri ai familiei. In plus, are un gust destul de asemanator cu mult indragita ciorba de burta, dar, spre deosebire de aceasta, ciorba de porc a la grec se prepara mai usor, ceea ce o transforma intr-un fel de mancare excelent pentru zilele in care nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit. Descopera in continuare care sunt ingredientele esentiale ce dau gust ciorbei de porc a la grec si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi, astfel incat sa te bucuri de un pranz absolut delicios alaturi de cei dragi!

Ingrediente

12 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  g
Morcov
100  g
Telina
100  g
Radacina de patrunjel
100  g
Pastarnac
100  g
Ceapa
1  kg
Pulpa de porc
15  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
2 
Oua
50  g
Orez
3  l
Apa
100  g
Smantana
1  legatura
Marar
5  ml
Suc de lamaie
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
9.3 g
Energie
183.9 kcal
grăsimi
7 g
Proteină
20 g
Informatie per portie

Instructiuni

52 Minutes
  • Etapa 1

    7 Min
    Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.
  • Etapa 2

    5 Min
    Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.
  • Etapa 3

    3 Min
    Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
  • Etapa 4

    5 Min
    Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.
  • Etapa 5

    3 Min
    Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.
  • Etapa 6

    2 Min
    Mararul verde se spala si se taie marunt.
  • Etapa 7

    15 Min
    Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).
  • Etapa 8

    7 Min
    Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.
  • Etapa 9

    5 Min
    Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.
Ciorba de porc

Etapa 1 de 9

Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.

Ciorba de porc

Etapa 2 de 9

Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.

Ciorba de porc

Etapa 3 de 9

Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 4 de 9

Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.

Ciorba de porc

Etapa 5 de 9

Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.

Ciorba de porc

Etapa 6 de 9

Mararul verde se spala si se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 7 de 9

Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).

Ciorba de porc

Etapa 8 de 9

Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.

Ciorba de porc

Etapa 9 de 9

Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 2 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bază de lapte / cremă
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Fel principal
  • Fierbere
  • Gătit în ghiveci
  • Gătit lent
  • Gustare
  • International
  • legumele
  • Mesa in familie
  • Orez
  • ouă
  • Patrimoniul
  • Porc
  • Pranz
  • Sare scăzută
  • Sub 300 Kcal
  • Supa
  • Supă
  • supe
  • Sursa de proteine
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de burta

    Ciorba de burta

    73 Min Provocator
  • Ciorba de leurda

    Ciorba de leurda

    63 Min Intermediar
  • Ciorba cu perisoare de peste

    Ciorba cu perisoare de peste

    51 Min Intermediar
  • Ciorba de cartofi cu carnati

    Ciorba de cartofi cu carnati

    66 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL