Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de perisoare

0
69 Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

60 ml
Ulei de floarea soarelui
300 g
Ceapa
70 g
Morcov
200 g
Telina
260 g
Rosii
110 g
Ardei gras
300 g
Carne tocata de pui
150 g
Orez alb
1 
Oua
1 felie
Paine
14 g
Pasta de tomate
200 ml
Smantana
1 legatura
Leustean
20 ml
Suc de lamaie
2 l
Apa plata
100 g
Pastarnac

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
15.4 g
Proteină
12.4 g
Carbohidrați
28.26 g
Energie
300.82 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

69 Minutes
Etapa 1
15 Min
Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.
Etapa 2
30 Min
Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.
Etapa 3
15 Min
Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.
Etapa 4
5 Min
Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.
Etapa 5
4 Min
La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.
Ciorba de perisoare

Etapa 1 de 5

Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.

Ciorba de perisoare

Etapa 2 de 5

Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.

Ciorba de perisoare

Etapa 3 de 5

Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.

Ciorba de perisoare

Etapa 4 de 5

Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.

Ciorba de perisoare

Etapa 5 de 5

La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator