Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorba de crenvursti

0
48 Min
Uşor

Ingrediente

-
10 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

30 ml
Ulei de floarea soarelui
40 g
Morcov
50 g
Ceapa
3 tije
Ceapa verde
2.5 l
Apa
20 g
Piper negru boabe
20 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
10 g
MAGGI Cub Legume
5 g
Sare
200 g
Orez
10 
Crenvusti
50 g
Oua
10 linguri
Smantana

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
225.08 kcal
Proteină
9.07 g
Carbohidrați
19.85 g
grăsimi
11.69 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

48 Minutes
Etapa 1
5 Min
Intr-o oala mare, se calesc in ulei morcovul ras si cele doua tipuri de ceapa taiate marunt.
Etapa 2
10 Min
Se toarna 100ml apa peste legume si se lasa la inabusit cateva minute.
Etapa 3
10 Min
Se toarna restul de apa deasupra si se aduce la fierbere.
Etapa 4
2 Min
Se adauga piperul, MAGGI Secretul Gustului Legume, MAGGI Cub Legume si, daca mai este nevoie, sare.
Etapa 5
10 Min
Se spala orezul, se adauga in cratita de ciorba si se fierbe in continuare, timp de 10 minute.
Etapa 6
3 Min
Se taie crenvurstii in bucati de 2 cm, se adauga in oala si se fierb timp de 2-3 minute.
Etapa 7
3 Min
Se stinge focul si se lasa ciorba sa se raceasca putin.
Etapa 8
5 Min
Se drege ciorba cu un galbenus de ou frecat cu smantana diluata anterior cu 2-3 polonice de zeama fierbinte de ciorba, amestecand mereu in timp ce se toarna, pentru a nu se forma cocoloase.
Ciorba de crenvursti

Etapa 1 de 8

Intr-o oala mare, se calesc in ulei morcovul ras si cele doua tipuri de ceapa taiate marunt.

Ciorba de crenvursti

Etapa 2 de 8

Se toarna 100ml apa peste legume si se lasa la inabusit cateva minute.

Ciorba de crenvursti

Etapa 3 de 8

Se toarna restul de apa deasupra si se aduce la fierbere.

Ciorba de crenvursti

Etapa 4 de 8

Se adauga piperul, MAGGI Secretul Gustului Legume, MAGGI Cub Legume si, daca mai este nevoie, sare.

Ciorba de crenvursti

Etapa 5 de 8

Se spala orezul, se adauga in cratita de ciorba si se fierbe in continuare, timp de 10 minute.

Ciorba de crenvursti

Etapa 6 de 8

Se taie crenvurstii in bucati de 2 cm, se adauga in oala si se fierb timp de 2-3 minute.

Ciorba de crenvursti

Etapa 7 de 8

Se stinge focul si se lasa ciorba sa se raceasca putin.

Ciorba de crenvursti

Etapa 8 de 8

Se drege ciorba cu un galbenus de ou frecat cu smantana diluata anterior cu 2-3 polonice de zeama fierbinte de ciorba, amestecand mereu in timp ce se toarna, pentru a nu se forma cocoloase.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator