Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciorba de coada de vita
Cumpără acum

Ciorba de coada de vita

(0)
145 Min
Intermediar
Cumpără acum
Ciorba de coada de vita, una dintre acele retete cu carne de vita extrem de delicioase.

Ingrediente

6 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Carne de vita
2  l
Apa
200  g
Ardei gras
150  g
Morcovi
300  g
Ceapa
100  mg
Otet
350  g
Rosii
100  g
Cartofi
50  ml
Ulei de floarea soarelui
1  legatura
Leustean
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
20  g
MAGGI Bors Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
14.4 g
Energie
256.5 kcal
grăsimi
13 g
Proteină
18.7 g
Informatie per portie

Instructiuni

145 Minutes
  • Etapa 1

    30 Min
    Se cumpara un pachet de coada de vita, se spala, se pune la fiert impreuna cu putina sare si otet, se da putin in clocot, apoi se schimba apa si se pune o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 2

    110 Min
    In alta oala se calesc legumele tocate marunt, iar apoi se pun in oala in care se afla vita. Se fierb aproximativ 1 ora jumatate, dupa care se adauga MAGGI Bors cu legume.
  • Etapa 3

    5 Min
    La final se adauga leusteanul.
Ciorba de coada de vita

Etapa 1 de 3

Se cumpara un pachet de coada de vita, se spala, se pune la fiert impreuna cu putina sare si otet, se da putin in clocot, apoi se schimba apa si se pune o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Ciorba de coada de vita

Etapa 2 de 3

In alta oala se calesc legumele tocate marunt, iar apoi se pun in oala in care se afla vita. Se fierb aproximativ 1 ora jumatate, dupa care se adauga MAGGI Bors cu legume.

Ciorba de coada de vita

Etapa 3 de 3

La final se adauga leusteanul.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
7 + 13 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • authencity
  • Bogat in proteine
  • Cartofi
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • european
  • Fel principal
  • Fierbere
  • legumele
  • Local
  • Patrimoniul
  • Porție de legume/fructe
  • Pranz
  • Sub 300 Kcal
  • Supa
  • Supă
  • supe
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Vită

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de burta

    Ciorba de burta

    73 Min Provocator
  • Ciorba de leurda

    Ciorba de leurda

    63 Min Intermediar
  • Ciorba cu perisoare de peste

    Ciorba cu perisoare de peste

    51 Min Intermediar
  • Ciorba de cartofi cu carnati

    Ciorba de cartofi cu carnati

    66 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL